Ενημέρωση για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στη Λάρισα

 Ενημερωτικό δελτίο από την Εφορευτική Επιτροπή της ΔΕΕΠ Λάρισας για τις εσωκομματικές εκλογές στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Στις 24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών Διοικήσεων των Κομματικών Οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης που υπάγονται στην Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ., σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης και του Καταστατικού του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη των Συνέδρων του κόμματος.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της ΝΔ τα οποία  είναι ταμειακώς ενήμερα.

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία θα πρέπει να εγγραφείτε ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας  ή να ανανεώσετε την κάρτας μέλους σας  έως  και την  Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων κατακτούμε μια ακόμη πρωτιά. Είμαστε το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δίνουμε το δικαίωμα στα μέλη μας να συμμετάσχουν και ψηφιακά στην ψηφοφορία της 24ης Οκτωβρίου.

Καλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες που ανήκουν ιδεολογικά στη Μεγάλη Παράταξή  να συμμετάσχουν ενεργά στις   εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.