Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (20-10-2021) με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, η εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη συνοικία της Νεάπολης Λάρισας, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος.

Αναγνώστηκε επίσης η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, από τον Προϊστάμενο του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.   

Στη συνέχεια, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας, Ταξίαρχος Χρήστος Σιμούλης, υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, όπου έλαβε χώρα μικρή δεξίωση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμου, ο οποίος χοροστάτησε, και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Νεολαίας, Απασχόλησης και Διά Βίου Μάθησης, Νικόλαος Λιούπας, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, Χρήστος Καλομπάτσιος, η Βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος Ευάγγελος Φαλάρας, εκπρόσωπος του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, ο Προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Γεώργιος Δοδοντσάκης, ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας, Ηλίας Καμπελής, η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, ο Επίτιμος Επιτελάρχης Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος (ε.α.) Χρήστος Φράγγος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος Καλούσιος, ο ειδικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Αρχιφύλακας Ηλίας Αναγνώστου, απόστρατοι αστυνομικοί, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, καθώς και εν ενεργεία αστυνομικοί.

Επιπλέον, ανάλογες εορταστικές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας. 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.