Ηλίας Σουφλιάς: «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την τοπική κοινωνία»

Στην Ελασσόνα βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο υποψήφιος για την προεδρία της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) της ΝΔ Λάρισας κ. Ηλίας Σουφλιάς, όπου είχε επαφές με τοπικά στελέχη του κόμματος.

Ο κ.Σουφλιάς ανάμεσα στα άλλα ανέφερε: «Αισθάνομαι έτοιμος και ώριμος να υπηρετήσω τον ιδεολογικό μας χώρο, το νομό μου και την χώρα μου από  θέση του πρόεδρου της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο όπου οι συγκυρίες δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών και ακόμη περισσότερο την λειτουργία της χώρας.

Στην τριετή θητεία που έρχεται οι προκλήσεις για τις κομματικές οργανώσεις είναι πολλές.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την τοπική κοινωνία και φιλοδοξώ να ενώσω εμπειρία & γνώση των παλιών γενεών στις οποίες ανήκω με την ορμή & το πείσμα των νεότερων, ώστε  μαζί να συνθέσουμε κάτι χρήσιμο για τον τόπο & τις ιδέες μας που εκφράζονται μέσα από τη ΝΔ».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο νέος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας Γιώργος Γιανούλας, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας και υποψήφιος για μέλος της ΔΕΕΠ Λάρισας Θωμάς Κίτσης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος σύνεδρος στη ΔΕΕΠ Λάρισας Παναγιώτης Μωυσίδης, ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Παπαευθημίου, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ Φώτης Καραγκόγκος, το μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας  Θεόδωρος Κοντοχρήστος, ο συνδικαλιστής εκπαιδευτικός Θανάσης Γκουτζέλας και άλλα τοπικά κομματικά στελέχη.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.