Εύκολο απόγευμα για την Ακαδημία Ελασσόνας, 5-0 την ΑΕΣΓ

Εύκολο απόγευμα είχε το Σάββατο η Ακαδημία Ελασσόνας  που κέρδισε με σκορ 0-5 την Αθλητική Ένωση Στεφανοβούνου/Γαλανόβρυσης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα κερδίζοντας εύκολα όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ.

Η Ακαδημία θα προηγηθεί 0-1 στο 13’ με κοντινή προβολή του Στούπα, ενώ λίγο αργότερα, μέσα σε δύο λεπτά θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 0-3 με δύο γκολ του Παλάσκα (22’-24’) που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, στο 68’ ο Φορτούζι θα κάνει το 0-4 και στο 78’ ο Δριστέλας με κοντινό πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 0-5.

Η ΑΕΣΓ είχε μερικές καλές επιθετικές ενέργειες αλλά τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια.

Άξιος συγχαρητήριων ο πρόεδρος των γηπεδούχων Σταύρος Γαλανός (πρόεδρος, ποδοσφαιριστής, φροντιστής γηπέδου κ.α.) και οι άμεσοι συνεργάτες του, που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα των δύο χωριών.

Ο γνωστός και αγαπημένος μας Γιάννης από την Γαλανόβρυση, σαν βοηθός προπονητή, δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει οδηγίες και να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας.

Αντίπαλοι για 90’ λεπτά, τα κουμπαράκια και αρχηγοί των δύο ομάδων, Θανάσης Παλάσκας και Στέλιος Ιωαννίδης.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Στεφανοβούνου/Γαλανόβρυσης: Ιωαννίδης, Καραγκούνης, Θεοφανούδης, Κακαβάνης, Γαλανός, Ιωαννίδης, Κυριλλίδης, Σανίδας, Αλεξούλης, Κιόρογλου, Μουσίδης.

Ακαδημία Ελασσόνας (Θανάσης Βίλδος): Στάμος, Μπαρδανίκας (60' Αλεξανδρής) , Χαικάλης (45' Τζαρτζάνης), Γκαραβέλης, Τάμπας, Μπερντούφι (45' Ζιώγας), Παλάσκας, Αβέλλας  (30' Πρένγκα), Φορτούζι, Στούπας, Δριστέλας.

Διαιτητική Τριπλέτα: Ακρίβος, Πάτσης, Διαμαντής
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.