Στους ρυθμούς της 5ης Ανάβασης κινείται η Ελασσόνα

Στους ρυθμούς της 5ης Ανάβασης κινείται η Ελασσόνα, με τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να ανυπομονούν να βρεθούν κοντά στον αγώνα.

Πρόκειται για τον τρίτο αγώνα του κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος, με τους 47 οδηγούς να δηλώνουν έτοιμοι για τις μάχες του Σαββατοκύριακου και σίγουρα θα ανταμείψουν με το θέαμα που θα προσφέρουν τους θεατές που αναμένεται να κατακλύσουν την όμορφη διαδρομή των 3,8 χλμ., που είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη.

Από την πλευρά της η Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ), με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας, είναι έτοιμη να προσφέρει μια διοργάνωση που θα αφήσει άπαντες ικανοποιημένους.

Οι άνθρωποι της ΛΑΜΚΕ έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά και η διαδρομή είναι έτοιμη για να υποδεχθεί, τους επίδοξους νικητές.

Οι εκδηλώσεις για την 5η Ανάβαση Ελασσόνας ξεκίνησαν σήμερα Παρασκευή. Στο συνεργείο του Δημήτρη Κακαράντζα (1ο χλμ Τυρνάβου-Ελασσόνας) διεξάγεται ο τεχνικός έλεγχος για τα αυτοκίνητα που είναι από τον Νομό Λάρισας.

Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα θα περάσουν τεχνικό έλεγχο αύριο Σάββατο στο service-park, 8 με 10  το πρωί.

Το Ράδιο Ελασσόνα 88.4, που είναι και χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης, μετά από συμφωνία και σε συνεργασία με την ΛΑΜΚΕ, θα μεταδώσει σε live streaming των αγώνα.

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 24 Οκτωβρίου από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Η μετάδοση θα γίνει σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου και θα πραγματοποιηθεί με 2 κάμερες, ένα drone (καιρού επιτρέποντος…)  και περιγραφή από δύο εκφωνητές, προσφέροντας στους τηλεθεατές την καλύτερη δυνατή κάλυψη του αγώνα.

H H"5η Ανάβαση Ελασσόνας" και φέτος έχει την υποστήριξη του Ράδιο Ελασσόνα 88.4.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.