Κοντά στους σεισμόπληκτους του Μεσοχωρίου οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης “Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας”

 Οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης “Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας”, Δέσποινα Αράπκουλε, Χρήστος Γελαλής, Κωνσταντίνος Καραμπάτσας, και Πέτρος Τσακνάκης επισκέφτηκαν τον οικισμό των σεισμόπληκτων του Μεσοχωρίου για να ενημερωθούν για τις συνθήκες διαβίωσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Στην ενημέρωση που έγινε από τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος κ. Ιωάννη Ζαρλαδάνη και κατοίκους του οικισμού, υπό καταρρακτώδη βροχή, βιώσανε πολλά από τα προβλήματα που ακούγανε από τους πολύπαθους πολίτες.

Όπως δήλωσαν στη συνέχεια:
“Δυστυχώς, οι βαρύγδουπες εξαγγελίες από τους κυβερνώντεςτης κεντρικής εξουσίας και κατ’επέκταση της Περιφερειακής αρχής χρησιμοποιήθηκαν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη και να δημιουργήσουν μια ψεύτικη εικόνα. Ευτυχώς στη χώρα μας, έννοιες όπως η αλληλεγγύη, η προσφορά και ο εθελοντισμός ιεραρχούνται ψηλά από τους συμπολίτες μας και χάρη στις δωρεές τους,δημιουργήθηκε ο υπάρχων οικισμός, ενώ οι αυτονόητες υποχρεώσεις της πολιτείας χάνονται στο δαιδαλώδες της γραφειοκρατίας. Το οξύμωρο και η κοροϊδία είναι πως όταν πολλοί από τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας, έξι μήνες μετά, δεν έχουν πάρει ακόμαούτε ένα ευρώ, η κυβέρνηση υπόσχεται, εξαγγέλλει και διαφημίζει τις ταχύτατες διαδικασίες αποζημιώσεων με χιλιάδες ευρώ, τόσο στη Θεσσαλία όσο και σε άλλες περιοχές της πατρίδας μας”.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.