Ισοπαλία (1-1) για Δόξα Βλαχογιαννίου και Δήμητρα Γιάννουλης

Παιχνίδι το οποίο δεν επικράτησε καμία ομάδα ήταν αυτό στο Βλαχογιάννι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Δήμητρα Γιάννουλης.

Με το τελικό αποτέλεσμα (1 – 1) οι δύο σύλλογοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στην 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας detox.

Έτσι, το συγκρότημα του Νίκου Φακίτσα έφθασε τους δύο βαθμούς, ενώ η ομάδα των Αχιλλέα Μανάκα – Θανάση Δουζένη έφθασε τους τέσσερις βαθμούς μετά και το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Αντώνης Ραμάι τροφοδότησε τη μπάλα στον Ντέιβιντ Μπόντε και ο τελευταίος από θέση βολής κέρδισε τον Γιάννη Γραβάνη για το 0 – 1.

Όσο προχωρούσε το παιχνίδι στο γήπεδο του Βλαχογιαννίου οι ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες που χάθηκαν. Με τους Αλεξίου, Γελαλή και Φακίτσα για τους γηπεδούχους και με τον Αντώνη Ραμάι οι φιλοξενούμενοι.

Ωστόσο, η Δόξα Βλαχογιαννίου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 89ο λεπτό με τον Γιώργο Αλεξίου και με σουτ από πλάγια θέση για το 1 – 1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος, οι άνθρωποι της Δόξας Βλαχογιαννίου διαμαρτύρονται για τη φάση του 80ου λεπτού για περίπτωση πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Αλεξίου.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Γραβάνης, Γκουρομπίνος, Πατσής (30′ λ.τ. Κατσιγιάννης), Φράντζας, Κυπαρίσσης, Φουρκιώτης, Αλεξίου, Κοντοθανάσης (75′ Τσιάρας), Φακίτσας Σ. (85′ Πέτρου), Γελαλής, Μπάκος.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Ντούφας, Κουρούτσαλης, Ντόκος (70′ Τσακνάκης), Μπουκουβάλας, Μπάμπαλης, Ραμάι, Γουλούλης (75′ Σπανός), Μπόντε Ντ. (60′ Χατζηγρηγορίου), Καρβούνης (60′ Κατσάμπελας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Μπουρονίκος, Δίχρης.

Πηγή: arenalarissa.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.