Ξεκίνημα σήμερα στην Α ΕΠΣΛ - DeTox

 «Το πρωτάθλημα αρχίζει, η εξέδρα πλημμυρίζει γίνεται χαμός σε κάθε γκολ» τραγουδούσε κάποτε στα φόρτε του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κάνοντας τον κόσμο να παραληρεί και να ζητωκραυγάζει.

Αρχίζει λοιπόν και ο δικός μας μαραθώνιος αυτός της DETOX-Α΄ ΕΠΣΛ, ένας μαραθώνιος που θα μας κρατήσει συντροφιά κοντά στους εννέα μήνες, μέχρι να αναδειχθεί ο νέος πρωταθλητής (έστω και μέσω των μπαράζ), με την ευχή φυσικά να κυλήσουν όλα ομαλά και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με τον κορονοϊό να μας έχει αλλάξει την καθημερινότητα και τη ζωή γενικότερα.

Δυστυχώς άπαντες ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, κάτι που σημαίνει πως και ο νέος μαραθώνιος αναμένεται ναι μεν με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά με πολλές ιδιαιτερότητες σε όλα τα μέτωπα.

Έστω και έτσι όμως, οι περισσότερες ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο, με ένα γκρουπ πέντε ομάδων (Δωτιέας Αγιάς, Φαλανιακός, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Αχιλλέας Φαρσάλων και Α.Ε. Κιλελέρ) να τρέφουν υψηλές βλέψεις για φέτος.

Από κει και πέρα υπάρχουν οι σταθερές αξίες της κατηγορίας (Αμπελωνιακός, Σμόλικας, Βλαχογιάννι, Δαμασιακός, Αργυροπούλι, Δήμητρα Γιάννουλης) που ποντάρουν πολλά στο ντόπιο υλικό και όχι μόνο ενώ υπάρχουν και ομάδες που έχουν τη δική τους φιλοσοφία, διαθέτοντας φουλ νιάτα (Αβέρωφ, Νέα Πολιτεία, Μαυροβούνι, Πύρρος, Παναγροτικός Νίκαιας, Γόννοι, Αμπελιά).

Γενικά το πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας έχει τη δική του δυναμική και ευελπιστούμε άπαντες να παρακολουθήσουμε ένα πρωτάθλημα αντάξιο των προσδοκιών.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και ο καθένας να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει με τη διαφορά πως η κορυφή χωράει μόνο έναν…

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας της DETOX-Α΄ΕΠΣΛ:

(Σάββατο 2/10, 16:30):

Πύρρος-Αχιλλέας Φαρσάλων

Βλαχογιάννι-Μαυροβούνι

Αβέρωφ-Τσαριτσάνη

Αμπελωνιακός-Σμόλικας (γηπ. Ροδιάς)

(Κυριακή 3/10, 16:30):

Αργυροπούλι-Παναγροτικός Νίκαιας

Δήμητρα Γιάννουλης-Δωτιέας Αγιάς

Γόννοι-Κιλελέρ

Αμπελιά-Δαμασιακός

Νέα Πολιτεία-Φαλανιακός

Πηγή: larisagoal.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.