Σάκης Παιδής από Ελασσόνα: Μεγαλύτερη από ποτέ η ανάγκη για ενότητα - Συγχαρητήρια σε όλους

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων  στη Νέα Δημοκρατία, γεγονός που εντοπίζεται αφενός στη μεγάλη συμμετοχή των μελών και αφετέρου στην άψογη διαδικασία. 

Ο Θανάσης Παιδής βρέθηκε στην Ελασσόνα όπου συνεχάρη το νέο πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Γεώργιο Γιαννούλα, ενώ συνομίλησε με υποψήφιους και μέλη της Νέας Δημοκρατία. Παράλληλα, εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήριά του προς τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής για την άψογη δουλειά τους κατά την ημέρα των εκλογών

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Η ανάγκη για ενότητα είναι μεγαλύτερη παρά ποτέ, καθώς οι προκλήσεις των εποχών είναι πολυσύνθετες και οδηγούν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για μία ακόμη φορά να αναμετρηθεί με την Ιστορία, ώστε να οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια σε ένα καλύτερο μέλλον.

Η εμπιστοσύνη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδείχθηκε από την μεγάλη και ουσιαστική συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων του κόμματος. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται οι καλύτερες προϋποθέσεις ενόψει του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας – της κορυφαίας αυτής διαδικασίας – που μπορεί και θα φέρει το κόμμα πρωτοπόρο στη νέα εποχή.

Στο πλαίσιο των εκλογών της Κυριακής αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλοι οι υποψήφιοι για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν. Παράλληλα, ανεκτίμητη είναι η προσφορά όσων συμμετείχαν στις εφορευτικές επιτροπές, όπως και των εθελοντών που κατάφεραν να φέρουν σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο την διαδικασία.

Μέσα από  τις εκλογές αναδείχθηκε και αυτή τη φορά ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί επιτυχημένο πρότυπο ευρωπαϊκού κόμματος και αυτό οφείλεται στη συμπαγή και μαχητική βάση, η οποία απέδειξε – με την συμμετοχή της – την αγάπη για την Δημοκρατία και την Παράταξη.

Πλέον, θα πρέπει να δηλώσουμε ότι στις μάχες που βρίσκονται μπροστά μας δεν περισσεύει κανείς. Γι’ αυτό θα είμαστε ενωμένοι, με βασική προτεραιότητα την προσφορά στον τόπο και στους πολίτες. Πάντα μαζί για νέους αγώνες και νέες νίκες» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.