Ερώτηση Κυρ. Βελόπουλου για την «Οδική παράκαμψη της Ελασσόνας»

 Ερώτηση προς τους Υπουργούς , Υποδομών και Μεταφορών και Εσωτερικών, έχει κατατεθεί από τον βουλευτή Λάρισας Κυριάκο Βελόπουλό του κόμματος «Ελληνική Λύση», για την «Οδική παράκαμψη της Ελασσόνας».

Στο κείμενο της ερώτησης, ο ερωτών βουλευτής αναφέρει:

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

 Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους της Ελασσόνας της Λάρισας και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπική ιστοσελίδα του Διαδικτύου, εξηγήσεις για τις ανεφάρμοστες πολιτικές υποσχέσεις, τόσο από τους αρμοδίους δημοτικούς φορείς της περιοχής τους, όσο και από την Πολιτεία, ζητούν οι κάτοικοι της πόλης για το κυκλοφοριακό πρόβλημα που βιώνουν καθημερινά. Όπως μας μετέφεραν οι ως άνω, μεγάλα οχήματα αναγκάζονται να κινούνται εντός της Ελασσόνας, με επιβάρυνση του οδικού δικτύου της πόλης, με αυξημένο κίνδυνο για τους πολίτες και με πρόκληση μεγάλων καθυστερήσεων για τους επαγγελματίες. Θεωρούν οι ανωτέρω κάτοικοι ότι, η οδική παράκαμψη της πόλης τους θα δώσει οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία που βιώνουν χρόνια τώρα και μας ζητούν να μεσολαβήσουμε, ώστε να προχωρήσει με ταχύτατες διαδικασίες το δημόσιο έργο της οδικής παράκαμψης της Ελασσόνας.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να δρομολογήσετε τάχιστα, κατά το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί, τις σχετικές διαδικασίες για την κατασκευή του δημόσιου έργου της οδικής παράκαμψης της πόλης της Ελασσόνας, της Λάρισας;

Ο ερωτών Βουλευτής ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.