Η Ακαδημία Ελασσόνας δια πυρός και σιδήρου πέρασε από τη Συκιά

 Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Ακαδημία από την δύσκολη έδρα της Συκιάς την Κυριακή το απόγευμα. 

Σε ένα μέτριο ποιοτικά  παιχνίδι λόγου του κακού αγωνιστικού χώρου πού πολύ δύσκολα   μπορούσες να παίξεις ποδόσφαιρο ή Ακαδημία κατάφερε με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο να πάρει την νίκη.  

Σ ένα παιχνίδι πού κυριάρχησε η δύναμη και οι σκληρές μονομαχίες .Πάλι καλά πού δεν υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί.

Το σκόρ άνοιξε ο Αλεξανδρής με κεφάλια στο 35' λεπτό μετά από ενέργεια του Παλάσκα και σύγχυση στην άμυνα τον γηπεδούχων.

Το 2-0 έγινε από τον συνήθεις ύποπτο Παλάσκα με πλασέ κοντά στην περιοχή μετά από πλαγιοκόπηση από δεξιά κσι σέντρα τού Στούπα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από την φιλοξενούμενη ομάδα για διεύρυνση του σκορ με αποκορύφωση την κεφάλια στο δοκάρι του νεαρού Δριστέλα .

Μεγάλη στιγμή των γηπεδούχων μετά από κόρνερ ο Κατσιαντώνης σηκώνεται πιο ψηλά από όλους πιάνει την κεφάλια αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στάμου. 

Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού η συμμετοχή πέρα από τον Δριστελα άλλων τριών ποδοσφαιριστών γεννημένοι και αυτοί το 2007.

Τον Γκανάτσιο Α.Δερβένη Δ. και Καρανίκα Δ.  παιδιά της Ακαδημίας πού αγωνίζονται και στα παιδικό πρωτάθλημα. Κάτι καλό γίνεται στην Ακαδημία Ποδόσφαιρου Ελασσόνας. 

Α.ΠΟ.ΕΛ: ΣΤΑΜΟΣ,  ΑΒΕΛΑΣ, ΧΑΙΚΑΛΗΣ,  ΓΚΑΡΑΒΕΛΗΣ,  ΜΠΑΡΔΑΝΙΚΑΣ 75'(ΔΕΡΒΕΝΗΣ),  ΜΠΕΡΝΤΟΥΦΙ,  ΠΑΛΑΣΚΑΣ,  ΝΟΥΛΑΣ 65'(ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ),  ΔΡΙΣΤΕΛΑΣ 75"(ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ),  ΑΛΕΞΑΝΔΡΉΣ 65'(ΠΡΕΝΓΚΑ),  ΣΤΟΥΠΑΣ 70' (ΤΖΑΡΤΖΑΝΗΣ).

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.