Διαδικτυακή Δράση με θέμα «Covid-19 & Εμβολιασμός - Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν»

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας θα πραγματοποιήσουν αυτή την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 – 19:00   διαδικτυακή δράση με θέμα “Covid-19 & Εμβολιασμός - Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”   η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για τον Εμβολιασμό έναντι της πανδημίας, μέσα από ερωτήσεις οι οποίες θα απαντηθούν από ειδικούς ιατρούς, προκειμένου να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 2 ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κ. Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στη δράση μέσω της πλατφόρμας zoom: https://us06web.zoom.us/j/86757115060  (Webinar ID: 867 5711 5060) ή μέσα από τη σελίδα του fb του Δήμου Ελασσόνας https://www.facebook.com/ElassonaMunicipality

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.