Διεκόπη λόγω ομίχλης το παιχνίδι Κυπέλλου Βερδικούσια – ΠΟΕ (φωτ.)

Το παιχνίδι του 1ου Ομίλου για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας Προοδευτική Βερδικούσιας - ΠΟ Ελασσόνας, αν και ξεκίνησε δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Και αυτό γιατί, πυκνή ομίχλη σκέπασε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Ο διαιτητής της συνάντησης, ξεκίνησε το παιχνίδι με 15λεπτη καθυστέρηση γιατί φαινόταν αρχικά, ότι η ατμόσφαιρα θα καθάριζε.

Τελικά, έπειτα από 25 λεπτά παιχνιδιού, και με την ομάδα της Ελασσόνας να προηγείται με 0-1 από το 11’ με γκολ του νεαρού Αρσένη, μετά από ωραία προσπάθεια του Ιγγλέζου, πυκνή ομίχλη κάλυψε και πάλι τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Βερδικούσιας με τον διαιτητή της αναμέτρησης  κ. Κουκούλη να αποφασίζει την οριστική διακοπή του αγώνα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί από το σημείο που διεκόπη σε νέα ημερομηνία που θα αποφασιστεί από την διοργανώτρια αρχή. 

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Χρ. Συνάπαλοσ, Μ. Μιχαλές, Στατήρης, Μ. Συνάπαλοσ, Ευθ. Μπακλαβάς Καρκατσέλασ, Ν.Γ. Οικονόμου, Δαούλας, Πουρνάρασ, Ν. Αθ. Οικονόμου, Δημήρης. 

ΠΟ Ελασσόνας (Βαγγέλης Μόρας): Γκουτζουρέλας, Καραμούλας, Γκαντούνας, Μπούσιας, Φουρκιώτης, Αρσένης, Κουκούλης, Καραλούλης, Μουξιός, Τόλιος, Ιγγλέζος.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.