Ειδική συνεδρίαση του ΔΣ Ελασσόνας για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας θα πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας την Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Αποκλειστικό θέμα της ειδικής συνεδρίασης, ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής με εισηγητή τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σε συνδυασμό με εκείνες του άρθρου 95 του ίδιου νόμου σας καλούμε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας την 23η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, με το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

1. Απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής. Εισηγητής Ν. Γάτσας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη συνεδρίαση με φυσική παρουσία πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο και να χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα (Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών υπ' αριθμό 65/2021).

Για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της εφαρμογής ePresence και σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Οι ανωτέρω κανόνες ισχύουν και για τους εκπροσώπους φορέων και πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη συνεδρίαση.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.