Φιλική Ισοπαλία για Ακαδημία Ελασσόνας και Τύρναβο 2005

Την ομάδα του Τύρναβου 2005 φιλοξένησε η Ακαδημία Ποδόσφαιρου Ελασσόνας στο δημοτικό στάδιο.

Εκμεταλλευόμενοι τα ρεπό τους οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν  σε φιλικό παιχνίδι βγαίνοντας πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τούς δύο προπονητές.

Και οι δύο ομάδες είναι πρωτοπόρες ο μεν Τύρναβος στον 1ο όμιλο της β' κατηγορίας και στον 1 όμιλο της γ' κατηγορίας αντίστοιχα η Ακαδημία Ελασσόνας.

Έγινε ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι δείχνοντας ότι δίκαια οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούν.

Πολύ δυνατά ξεκίνησε η ομάδα του Τύρναβου πού είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί αλλά ποτέ η καλή αμυντική λειτουργία και ποτέ ο τερματοφύλακας, σταματούσαν την μπάλα πριν αυτήν καταλήξει στην εστία.

Αφού ισορρόπησε το παιχνίδι η Ακαδημία άρχισε να  παίρνει την κατοχή της μπάλας και να απειλεί την αντίπαλη εστία χάνοντας και αυτή με την σειρά της σημαντικές ευκαιρίες.

Είναι αξιοσημείωτο ότι όταν αγωνίζεται με ομάδες ανώτερης κατηγορίας παρουσιάζεται πάρα πολύ καλύτερη αγωνιστικά. Σοβαρη και πειθαρχημένη,  ξέροντας τη ζητάει μέσα στο γήπεδο. Σ αυτό βοηθάει και ο αντίπαλος βέβαια πού προσπαθεί να παίξει μόνο ποδόσφαιρο.

Πολύ χρήσιμο το παιχνίδι για τους δύο προπονητές πού χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές και περισσότερο αυτούς πού δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Με αποτέλεσμα να παίξουν όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας πού τα πήγαν περίφημα για άλλο ένα παιχνίδι.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 0-0 σ ένα  πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις που έλειψε μόνο το γκολ.

Ακαδημία Ελασσόνας (Θανάσης Βίλδος): Γκανάτσιος Κ., Αβέλλας, Χαικάλης, Στούπας, Μπαρδανίκας, Μπερντούφι, Ζιώγας, Νούλας, Δριστέλας, Πρένγκα, Αλεξανδρής, Γκανάτσιος Α., Μπακογλίδης, Κουτλής, Δερβένης, Καρανίκας, Γκουτζουρέλας, Τσάρα.

Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.