Νίκος Γάτσας: Είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε κίνητρα σε οικογένειες με στόχο την έμπρακτη αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας

Στην Καρυά Ελασσόνας και στην παρουσίαση του προγράμματος της γαλακτοβιομηχανίας ΟΛΥΜΠΟΣ και του μη κερδοσκοπικού οργανισμού HOPEgenesis που έχει ως στόχο την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας, παραβρέθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας και η αντιδήμαρχος Φρόσω Καρκαβανίδου- Σκρέτα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ο δήμαρχος Ελασσόνας, ανέφερε τα εξής: «Είναι πολύ μεγάλη χαρά για μας να σας έχουμε δίπλα μας με τη στήριξη που προσφέρετε.

Την πρωτοβουλία της γαλακτοβιομηχανίας ΟΛΥΜΠΟΣ και του μη κερδοσκοπικού οργανισμού HOPEgenesis που έχει ως στόχο την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στις δημοτικές ενότητες Καρυάς, Σαρανταπόρου και Αντιχασίων, τη στηρίξαμε με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και θα είμαστε δίπλα σας.

Είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε κίνητρα σε οικογένειες που ζούνε σε απομακρυσμένες περιοχές να μην έχουν στο μυαλό τους τα έξοδα τα οποία απαιτούνται για έναν τοκετό, γιατί πράγματι είναι πάρα πολλά και αποτελούνε πολλές φορές και ένα αντικίνητρο να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά.

Κλείνοντας να ευχηθώ ότι καλύτερο για το μέλλον και στη HOPEgenesis και στην γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ και να σας ευχαριστήσω για τη σπουδαία αυτή παροχή στην περιοχή μας».

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.