Μια όμορφη μπασκετική Κυριακή για τους μικρούς αθλητές του ΓΣΕ Ελασσόνας

Μια ιδιαίτερη Κυριακή πέρασαν οι αθλητές μπάσκετ του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας.

Το πρωί της περασμένης Κυριακής δώσανε φιλικά παιχνίδια  με τις ομάδες του Α.Ο.Καλαμπάκας στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμπάκας.

Στη συνέχεια πέρασαν τον ελεύθερο χρόνο τους στην πόλη των Τρικάλων και μετά το φαγητό, επισκέφτηκαν τις παλιές φυλακές όπου τους έγινε και ξενάγηση του χώρου.

Στη συνέχεια παρακολουθήσαν τον αγώνα Β’ Εθνικής κατηγορίας, Ίκαροι Τρικάλων – Λευκάδα και ήταν μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουν καλυτέρα τους ελασσονίτες αθλητές των Τρικάλων, Νίκο Κατσαρέ και Θανάση Τσιαβέ. Τα παιδιά αισθάνθηκαν μεγάλη χαρά όταν είδαν να συμμετέχουν σε μεγάλη κατηγορία αθλητές που ξεκίνησαν την καριέρα τους στον ίδιο σύλλογο όπως οι ίδιοι.

Με ανακοίνωσή της, η πρόεδρος του ΓΣΕ Ελασσόνας Αγγελική Πνάκα, ευχαρίστησε την διοίκηση και τον προπονητή του Α.Ο.Καλαμπάκας για την φιλοξενία και τους Νίκο Κατσαρά και Θανάση Τσιαβέ για την όμορφη διάθεση τους απέναντι στους αθλητές του συλλόγου της Ελασσόνας και τους ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι μικροί αθλητές του ΓΣΕΕ θα βρεθούν στην Πάτρα, όπου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα Προμηθέας – Κολοσσός και να αγωνιστούν σε φιλικά παιχνίδια.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.