Τα γραφεία της ΝΔ Λάρισας επισκέφτηκε ο Μάκης Βορίδης

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών κ. Μαυρουδή (Μάκη) Βορίδη, στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ.

Τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ Ηλίας Σουφλιάς, μέλη της ΔΕΕΠ καθώς και πρόεδροι ΔΗΜΤΟ.

Ακολούθησε σύσκεψη στην  οποία συμμετείχαν οι βουλευτές Λάρισας κκ. ΧρήστοςΚέλλας και Στέλλα Μπίζιου, τα μέλη Π.Ε. Ηρακλής Γερογιώκας και Χάρης Τσιλιάκος, της ΔΕΕΠ Γ.Θώδας, Γ.Γουμενόπουλος, Αν. Γιαννόπουλος, Βας. Βόσιος, Ηλ. Αρβυθάς, Γ. Κωνστάντος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ  Χρ. Μαιμουλιώτης,  και οι Πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΦΑΡΣΑΛΩΝ και ΑΓΙΑΣ κκ Ζαχαρή Σοφία, Γιακοβής Δημήτριος και Ζεστούλη Μαρία.

Μετά την ενημέρωση από τον υπουργό για θέματα της αρμοδιότητάς του, ακολούθησε συζήτηση όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις μεταξύ του κ. Βορίδη και των παρισταμένων μελών της  για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, την τρέχουσα επικαιρότητα και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Το 14οτακτικόσυνέδριοτης Νέας Δημοκρατίας και θέματα κομματικού σχεδιασμού κυριάρχησαν  μεταξύ άλλων στη συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ του υπουργού και των παρισταμένων μελών.

Ο Ηλίας Σουφλιάς και μέλη της ΔΕΕΠ συνόδευσαν τον υπουργό  κ.  Μ. Βορίδη που  επισκέφθηκε στη συνέχεια  την πόλη των Φαρσάλων  όπου και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  αναλύθηκαν ζητήματα Δημόσιας Διοίκησης μεταξύ των παρισταμένων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και υπαλλήλων του Δήμου Φαρσάλων.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.