Την απαγόρευση μετάδοσης ενημερωτικής εκδήλωσης καταγγέλλει η «Πρωινή Εφημερίδα Λιβαδίου»

Τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα καταγγέλλει σε ανάρτησή της αλλά και στο σταθμό μας η σελίδα «Πρωινή Εφημερίδα Λιβαδίου».

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο διαχειριστής της σελίδας Μπάμπης Μυτώνας, ο δήμαρχος Ελασσόνας δεν του επέτρεψε να μεταδώσει ζωντανά την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιείτε στο «Ζάνειο Μορφωτικό Κέντρο» στο Λιβάδι, λέγοντας του, ότι δεν του επιτρέπει να τραβήξει πλάνα στα οποία θα εμφανίζεται το πρόσωπο του.

Αναλυτικά στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι πριν λίγο παρευρεθήκαμε στο χώρο του Ζανειου Μορφωτικού κέντρου ώστε να καλύψουμε την εκδήλωση όπως είχαμε υποσχεθεί.

Συναντήσαμε τον δήμαρχο κύριο Γάτσα την ώρα που ετοιμαζόμασταν να καλύψουμε την εκδήλωση και μας είπε ότι δεν θέλει να τραβήξουμε πλάνα με το πρόσωπο του.

Κάτι που όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται καθώς η μετάδοση θα γινόταν live. Δυστυχώς δίπλα του ήταν και ο κύριος Kαρανικας που δεν πήρε θέση.

Λυπάμαι που ενώ ο κόσμος είχε ετοιμαστεί πάνω στης οθόνες των υπολογιστών να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και τελικά απογοητευτήκαν.

Λυπάμαι που τελικά η εκδήλωση ήταν μάλλον κεκλεισμένων των θυρών.

Λυπάμαι που από ότι φαίνεται η δημοτική αρχή θέλει να φιμώσει την τοπική εφημερίδα του χωριού που ακολουθούν τόσα άτομα.

Ο κόσμος θα κρίνει αν αυτό που έγινε απόψε ήταν το σωστό.

Καλό σας βράδυ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...»

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.