Στηρίζει Λοβέρδο για την προεδρία στο ΚΙΝΑΛ η Μαρία Γαλλιού

 Τη στήριξή της στο πρόσωπο του Ανδρέα Λοβέρδου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε με δήλωσή της η Λαρισαία δικηγόρος και υποψήφια στις τελευταίες εθνικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ Μαρία Γαλλιού.

Συγκεκριμένα η κ. Γαλλιού αναφέρει τα εξής: «Το διακύβευμα των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου είναι η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Χρειάζεται μια σοβαρή και χρήσιμη για τη χώρα μας πολιτική δύναμη στον χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας και του Πολιτικού Κέντρου, ικανή να ασκήσει κατ’αρχήν υπεύθυνη μεταρρυθμιστική αντιπολίτευση, και να απαντήσει στα αιτήματα της σύγχρονης εποχής. Υπερήφανοι για τις διαχρονικές αρχές και αξίες του Κινήματός μας, υπερήφανοι για την προσφορά του στη χώρα μας αλλά και με αίσθημα βαθιάς ευθύνης στις 5 του Δεκέμβρη συμμετέχουμε για ένα κόμμα ανοιχτό, δημοκρατικό και μεταρρυθμιστικό, για ένα κόμμα με ισχυρό σοσιαλδημοκρατικό αποτύπωμα και ταυτόχρονα γνήσια πατριωτικό.

Στις προσεχείς εκλογές, χωρίς περιστροφές συντάσσομαι με τον Ανδρέα Λοβέρδο και το πολιτικό του πρόταγμα για ένα σύγχρονο, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό και πατριωτικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, με τον δέοντα σεβασμό στις πολιτικές τοποθετήσεις των συνυποψήφιων Προέδρων του Κινήματος.

Είναι η ώρα της δικής μας αλλαγής, να ξαναπιάσουμε το νήμα που μας συνδέει με την ιστορία της παράταξής μας».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.