Ο Κώστας Κατσάρας νέος τεχνικός του Ατρόμητου Παλαμά

Το καλύτερο ίσως δώρο γιο το χθεσινό γενέθλιά του δέχθηκε χθες ο nρόεδρος του Ατρόμητου, Παλαμά Βάιος Τσούπος, ο οποίος συναντήθηκε σε κεντρική καφετέρια τnς Λάρισας με τον προπονητή Κώστα Κατσάρα, που, εκτόs συγκλονιστικού απροόπτου, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία τnς καρδιτσιώτικnς ομάδας.

Η διοίκηση του Ατρομήτου, μετά την αnoxώρnσn του Αετού Μακρυχωρίου οπό τον 3ο Όμιλο τnς Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κινήθηκε αστραπιαία και έκανε πρόταση στον Κώστα Κατσάρα, ο onoίoς και καλείται vα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο που άφησε πίσω του ο Τόκns Παραφέστας.

Ο nρonovnτής Κώστας Κατσάρας με τον Βόιο Τσούπο και είχαν συζήτηση πάνω οπό δύο ώρες για τnν κατάσταση στην οποίο βρίσκεται n ομάδα και nοιες ενέργειες πρέπει να γίνουν ώστε να έχει μια αξιοπρεπή nαρουσiα, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Από την πλευρό του ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας ευχαρίστησε τον πρόεδρο τnς ομάδας για την πρόταση πoυ του έγινε, και σήμερα αναμένεται vα δώσει την οριστική του απόντnσn.

* Αξίζει να αναφέρουμε nως ο Ατρόμnτος τnν ερχόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει στον Αλμυρό τη Δήμητρα Ευξεινούπολnς στο πλαίσιο τnς 5nς αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής (15:00), σ' ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για την καρδιτσιώτικη ομάδα, που στόχος τnς είναι να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.