Ρεκόρ συμμετοχών στους εμβολιασμούς στο Λιβάδι-Έφτασαν τους 270!

Ρεκόρ συμμετοχών στους εμβολιασμούς στο Λιβάδι Ελασσόνας, αφού έφτασαν σύμφωνα με τα στοιχεία της Κινητής Μονάδας της 5ης Υ.Π.Ε. τους 270 σε πρώτη αλλά και σε επαναληπτική δόση, αντίστοιχα, για τους κατοίκους.

Την πρώτη μέρα, τα προβλήματα ήταν αρκετά στη διαδικασία, αφού στάλθηκαν από την 5η Υ.Π.Ε. μόνο 120 εμβόλια, με τον κόσμο να ταλαιπωρείται για ώρες και να μένει χωρίς εμβόλιο μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όμως μετά από τις ενέργειες του αντιδημάρχου Υγείας Γιάννη Καριπίδη, του Δήμου Ελασσόνας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η 5η Υ.Π.Ε. ακύρωσε ραντεβού σε άλλη περιοχή του νομού, κρατώντας την Κινητή Μονάδα στο εν λόγω δημοτικό διαμέρισμα και για δεύτερη μέρα, αποστέλλοντας ίδιο και παραπάνω αριθμό εμβολίων για τους πολίτες που δεν είχαν προλάβει την Δευτέρα να εμβολιαστούν.

Έτσι την Τρίτη προσήλθαν οι Λιβαδιώτες και οι Λιβαδιώτισσες που δεν είχαν εμβολιαστεί και μάλιστα και παραπάνω από ότι αναμενόταν, δημιουργώντας ένα τεράστιο δίχτυ υγειονομικής ασφαλείας και ανοσίας στο χωριό, που εδώ και δύο μήνες δεν είχε παρά ελάχιστα κρούσματα, όπως τόνισαν οι κάτοικοι.

Ο Δήμος Ελασσόνας συνεχίζει την κίνηση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον εμβολιασμό στον Covid-19, όπου αναμένεται να βρεθεί σε λίγες ημέρες στην Βερδικούσια για να συνεχιστεί το δίχτυ προστασίας για τους πολίτες από την πανδημία.

Την όλη διαδικασία, το πρωί της Τρίτης επιτηρούσε ο αναπληρωτής δημάρχου Δημήτρης Καρανίκας ενώ το παρόν έδωσε και ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής.

Πηγή: elassona-city.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.