Ο Νίκος Ανδρουλάκης νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ καθώς τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα που ανακοίνωσε στις 20:45 η αρμόδια επιτροπή του Κινήματος, τού δίνουν ξεκάθαρο και μη ανατρέψιμο προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του Γιώργου Παπανδρέου. 

Σύμφωνα με συνεργάτες του Ν. Ανδρουλάκη, ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη. Οι κύριοι Ανδρουλάκης και Παπανδρέου συμφώνησαν να προχωρήσει η παράταξη ενωμένη και να μεγαλώσει ώστε να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό.

«Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και σήμερα, είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας», τόνισε σε δήλωση του ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη «όλοι μαζί να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών και των φίλων, των δημοκρατικών πολιτών». «Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία». Ο ίδιος σημείωσε ότι «θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αξίες και τις ιδέες μου για να κάνουμε την παράταξη μεγάλη, κίνημα εξουσίας». «Ήταν ένας ωραίος αγώνας», κατέληξε.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.