Θλίψη στη Μαγούλα Ελασσόνας - Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Μπρούζας

 Έφυγε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου από παθολογικά αίτια, ο Βασίλης Μπρούζας σε ηλικία 69 ετών, με καταγωγή από την Μαγούλα Ελασσόνας.

Ο Βασίλης Μπρούζας, γέννημα-θρέμμα Μαγουλιώτης, μεγάλωσε στο χωριό, ήταν επαγγελματίας χειριστής σκαπτικών μηχανημάτων και εργάστηκε στην περιοχή της Ελασσόνας, του Νομού Λάρισας ενώ ταξίδεψε με τον αδερφό του, πριν πολλά έτη στη Λιβύη όπου δούλεψε στο ίδιο επάγγελμα για λογαριασμό των κρατικών υπηρεσιών του Λίβυου στρατιωτικού συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι.

Έτσι γυρίζοντας στην πατρίδα του, την Μαγούλα, μετά από χρόνια, του έμεινε το προσωνύμιο "Καντάφι" από τους συγχωριανούς του.

Στην επιστροφή του ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση του, που ήταν κατάστημα εστίασης στη Μαγούλα, στη πλατεία του χωριού.

Άνθρωπος χαμογελαστός, με χιούμορ, με αδυναμία στην αγαπημένη του ΑΕΛ, φιλόξενος και μεγάλο "πειραχτήρι" ο Βασίλης με τον θάνατό του, σκόρπισε θλίψη στους συμπολίτες του, που είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Αφήνει πίσω του, την γυναίκα του Βάσω και τα παιδιά του Ηλία και Έλενα.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 4 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Μαγούλας.

Καλό ταξίδι Βασίλη...

Πηγή: elassona-city.gr/\
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.