Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Γυμνάσιο - Λ.Τ. Λιβαδίου

Με χριστουγεννιάτικη θεατρική  παράσταση και πολλές  φιλανθρωπικές δράσεις κλείνει το 2021  για το Γυμνάσιο- Λ.Τ. Λιβαδίου.

 Οι μαθητές της Β΄ Γυμνασίου με  υπεύθυνη καθηγήτρια την φιλόλογο κα Καπετάνου Μαρία ανέβασαν την παράσταση: « SANTA ΧΙΟΝΙΑ».  Η προετοιμασία της  παράστασης έφερε κοντά τους μαθητές-απαραίτητο μετά από το μεγάλο διάστημα καραντίνας που ζήσαμε-, τους  άφησε αλησμόνητες εμπειρίες και άφησε  εξαιρετικές εντυπώσεις σε όσους τις παρακολούθησαν.

Οι μαθητές της Α΄ και  Β´ Λυκείου διοργάνωσαν φιλανθρωπικό bazaar με πρωτότυπες  κατασκευές και γλυκά. Τις κατασκευές επιμελήθηκαν οι μαθητές της Β΄ Λυκείου ξετυλίγοντας το ταλέντο τους, εντυπωσιάζοντας μαθητές και εκπαιδευτικούς  και αποδεικνύοντας ότι η συνεργασία και η διάθεση για προσφορά πάντα επιβραβεύεται. 

Την προετοιμασία των γλυκισμάτων ανέλαβαν οι μαθητές της Α΄  Λυκείου υπό την καθοδήγηση της κας Μπασδέκη Αρετής, που μετέφερε την εμπειρία της στους μαθητές δημιουργώντας γευστικά αριστουργήματα. 

Το ποσό που  συγκεντρώθηκε από το bazaar  θα διατεθεί  στην  οργάνωση «ΦΛΟΓΑ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ».  

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές ανταποκρίθηκαν πρόθυμα και σε άλλες φιλανθρωπικές δράσεις. Συγκεντρώθηκαν στο σχολείο μας μεγάλες ποσότητες προϊόντων για το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και μαθητές και εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στο πρόγραμμα «ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ» 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.