Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μεγάλη προσέλευση στις κάλπες στην Επαρχία Ελασσόνας

Πλήθος κόσμου έχει σπεύσει από το πρωί στα εκλογικά τμήματα που έχουν στηθεί στην Επαρχία Ελασσόνα για να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Στο εκλογικό κέντρο της Ελασσόνας, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΉΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ψήφισε και ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, καθώς και οι πρώην δήμαρχοι Γιώργος Πασχόπουλος και Πέτρος Χατζήνας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η ψηφοφορία εξελίσσεται ομαλά, δεν υπάρχουν δηλαδή τεχνικά ζητήματα, ενώ την ίδια στιγμή προκύπτει αυξημένη συμμετοχή σε σχέση τουλάχιστον με το 2017.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί για την εκλογή νέας ηγεσίας του Κινήματος και θα διαρκέσει έως τις 7 το απόγευμα και δεν αποκλείεται να δοθεί μικρής διάρκειας παράταση με απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής Καταστατικού και Εκλογικών Διαδικασιών (ΕΔΕΚΑΠ).

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι ήδη μέλη του ΚΙΝΑΛ καθώς κι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη ή φίλοι του κόμματος προσερχόμενοι στα εκλογικά κέντρα. Θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να ψηφίσουν καταβάλλοντας ως εισφορά 3 ευρώ. 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.