Δύο νέες βρεφονηπιοκόμοι στο Δήμο Ελασσόνας με διαδικασίες ΑΣΕΠ

Τις δύο επιτυχούσες βρεφονηπιοκόμους του διαγωνισμού ΣΟΧ 1/2021 του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Ελασσόνας, συνάντησε πρόσφατα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να τις συγχαρεί και να τις ευχηθεί καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Τις νέες εργαζόμενες του Οργανισμού κ.κ. Ουρανία Λαζαρίδου και Ειρήνη Παπαθανασίου συνόδευε η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Έλενα Ταζέ, η οποία ενημέρωσε το δήμαρχο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας χωρίς ενστάσεις, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η πρόσληψη των δύο υπαλλήλων για τη στελέχωση του οργανισμού.

Ο ΟΚΠΑΠ του Δήμου Ελασσόνας είχε προκηρύξει τις δύο θέσεις με διαδικασία ΑΣΕΠ μέσω του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» και η διάρκεια των συμβάσεων είναι 12 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης για όλο το διάστημα υλοποίησης του προγράμματος.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Γάτσας δήλωσε: «Οι συμβάσεις των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων είναι πολύ σημαντικές, γιατί δίνουν ουσιαστική λύση στο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν πολλοί υπόψηφιοι από όλη την Ελλάδα, αλλά χαιρόμαστε που οι επιτυχούσες είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Ελασσόνας».

Την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα εξέφρασαν στο Δήμαρχο Ελασσόνας οι δύο βρεφονηπιοκόμοι και δήλωσαν ότι θέλουν να συνεργαστούν στενά με τον Οργανισμό, προκειμένου να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στα νήπια των παιδικών σταθμών.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.