Ν. Γάτσας με Σύλλογο Γονέων 3ου Δημοτικού: «Προτεραιότητα στη μελέτη της νέας στέγης»

Τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας, προκειμένου να μεταφέρουν το αίτημα των γονέων για την ολική αντικατάσταση της στέγης του σχολείου, τμήμα της οποίας καταστράφηκε λόγω παλαιότητας και να ζητήσουν από το δήμαρχο να δοθεί προτεραιότητα στη μελέτη της νέας στέγης.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε την πρόεδρο του συλλόγου κ. Θεογνωσία Βαρσάμη και την γραμματέα κ. Αντωνία Γεωργούλα για τη συνάντηση και δήλωσε ότι ως δήμαρχος αλλά και ως γονέας έχει βάλει ως προτεραιότητα την καλή λειτουργία των σχολικών μονάδων και η συντήρηση των σχολείων θα συνεχιστεί παρά τα προβλήματα.

Ειδικά για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας, τόνισε, ότι έχει ήδη δώσει εντολή στην τεχνική υπηρεσία να εκπονήσει άμεσα τη μελέτη για την αντικατάσταση της στέγης, τμήμα της οποίας κατέρρευσε στην ταράτσα του κτιρίου. Συμπλήρωσε δε ότι η μελέτη θα είναι έτοιμη σε πολύ σύντομο χρόνο και το έργο θα ολοκληρωθεί με διαδικασίες εξπρές.

Ο Σύλλογος Γονέων ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση στην καθαίρεση της σκεπής και ζήτησε να προωθηθεί τάχιστα η ολική αντικατάσταση της στέγης, ώστε να μην υποστεί το κτίριο περαιτέρω φθορές.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.