Κινητοποίηση της ΕΟΑΣΝΛ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το ζήτημα των συνδεδεμένων ενισχύσεων

 Η ΕΟΑΣΝΛ «καλεί τους αγρότες των οποίων κόβεται η συνδεδεμένη ενίσχυση σε μια σειρά προϊόντα του Νομού, να συμμετέχουν στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Μετά τις κινητοποιήσεις μας το προηγούμενο διάστημα και την πίεση που ασκούν στην Κυβέρνηση, την συνάντηση με το υπουργείο στο οποίο θέσαμε μετ επιτάσεως να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα μας, είμαστε ένα βήμα από την οριστική και θετική κατάληξη.

Τώρα είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης για τον καθένα, να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, με την μαζική και δυναμική συμμετοχή μας στην αυτοκινητοπομπή που θα καταλήξει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας να στείλουμε ξεκάθαρα το μήνυμα:

Οι συνδεδεμένες ενισχύσεις θα διατηρηθούν σε όλα τα προϊόντα για όλη την περίοδο της νέας ΚΑΠ ως το 2027!

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι του Δήμου Αγιάς θα συγκεντρωθούν στις 6 το απόγευμα στον ΓΑΛΑΞΙΑ στην είσοδο της πόλης και με αυτοκινητοπομπή θα κατευθυνθούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Απόφαση συμμετοχής έχει πάρει και ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος πρώην Δήμου Νέσσωνα και Ελάτειας και καλεί τους αμυγδαλοπαραγωγούς της περιοχής σε μαζική συμμετοχή.

Να μην λείψει κανείς – στέλνουμε μαχητικό μήνυμα – θα νικήσουμε!».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.