“Κρέμασε” τα γάντια του ο Βασίλης Θεοδωράκης

Την απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του γάντια πήρε ο Βασίλης Θεοδωράκης.

Ο έμπειρος γκολκίπερ μετά από ένα 20χρονο ταξίδι στα γήπεδα και σε ομάδες όπως, Δολιχιακός Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου Αστέρας Ζωγράφου ΑΟ Γλυφάδας ΠΑΟ Ρουφ ΑΟ Περιστερίου Γκυζιακόο Πανιώνιος αποχαιρέτισε τα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής.

Στόχος του ήταν να δώσει το τελευταίο αγώνα με τη φανέλα με την ομάδα της καρδιάς του, τον Δολιχιακό, χωρίς βέβαια να εφικτό πλέον μιας και ο σύλλογος είναι σε αδράνεια.

Ο ίδιος με ανακοίνωση του λέει το δικό του αντίο: "Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι δε λένε; Κλισέ αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Πριν 20 χρόνια κ κάτι έκανα το ντεμπούτο μου σε επίσημο παιχνίδι. Σήμερα ήταν το τελευταίο μου. Ήρθε λίγο νωρίτερα από ότι το υπολόγιζα αλλά τα πράγματα δε πάνε πάντα όπως τα υπολογίζουμε. Έδωσα πολλά στο ποδόσφαιρο κ πήρα ακόμη περισσότερα. Σταματάω γεμάτος. Κ αυτό είναι το ιδανικό. Κρατάω όλες τις στιγμές. Καλές κ κακές γιατί όλες έχουν κάτι να σου διδάξουν. Ευχαριστώ όσους συνεργάστηκα μαζί τους. Έκανα πολλούς φίλους κ αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για μένα. Εις το επανιδείν λοιπόν.

Υ. Γ. Νιώθω τυχερός που η τελευταία μου χρονιά ήταν στο Πανιώνιος Καισαριανης 1946 . Ευχαριστώ αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους που μου έκαναν την τιμή να παίξω στην ομάδα τους. Τέτοιοι άνθρωποι είναι τιμή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο." 

Σ.Θ.884
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.