Δυναμικό παρών της MODECO στην XΕΝΙΑ 2021 στην Αθήνα

 Η modeco έδωσε δυναμικά το παρόν και στην XΕΝΙΑ 2021 - Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε από 27 έως 29 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα!

   Έπειτα από μία επιτυχημένη παρουσία στην αντίστοιχη έκθεση Hotelia στη Θεσσαλονίκη, η modeco Hotel & Pro παρουσίασε στο εξειδικευμένο της περίπτερο και στην ΧΕΝΙΑ την πλήρη συλλογή επίπλωσης που διαθέτει για Ξενοδοχεία, Βίλλες, Διαμερίσματα και Δωμάτια.

   Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τις ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις της εταιρίας που προβάλλουν την αξία του χώρου, με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ιδιαίτερης αισθητικής, ενώ παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα έμπειρα στελέχη της modeco για τις εξειδικευμένες ανάγκες επίπλωσης του χώρου τους.

   Η modeco, με 40 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στο έπιπλο, εκτός από την πλήρη συλλογή επίπλωσης για τουριστικές μονάδες φιλοξενίας, επιχειρήσεις, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους, κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του Παιδικού & Νεανικού Επίπλου ενώ διαθέτει προτάσεις για όλο το σπίτι, με ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής.

   Παράγει έπιπλα κορυφαίου σχεδιασμού, λειτουργικότητας και ευελιξίας, κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα στο εργοστάσιο της modeco.

Με το σχεδιαστικό πρόγραμμα 3D απεικόνισης και τη μοναδική εξυπηρέτηση των άριστα εκπαιδευμένων στελεχών της, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επιχείρηση και ιδιώτη.    

§  Εργοστάσιο: 3ο χλμ. Ελασσόνας – Δεσκάτης, Ελασσόνα E-mail: info@modeco.gr          

Πληροφορίες για Franchise: 24930-25301 - 3 

§  Κατάστημα Λάρισας: Ηρώων Πολυτεχνείου 84, τηλ.: 2410-551121

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.