Παιδική θεατρική παράσταση στο Λιβάδι "Τα Χριστούγεννα του Βιβλιοπόντικα"

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού θέλοντας να συμβάλουν  στο εορταστικό κλίμα των ημερών, οργανώνουν ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών.

Αύριο στο Λιβάδι Ελασσόνας στο «Ζάννειο» Πνευματικό Κέντρο και ώρα 12:00 π.μ. ο «Δημοτικός Κουκλοθίασος Λάρισας – Τιριτόμπα»  παρουσιάζει μια εξαιρετική παιδική παράσταση " Τα Χριστούγεννα του Βιβλιοπόντικα", με δωρεάν είσοδο για όλους.

Όλες τις ημέρες των εορτών μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν καθημερινά το “Carousel” που έχει στηθεί στην κεντρική Πλατεία Ελασσόνας, να παρακολουθήσουν δωρεάν θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε φιλανθρωπικά bazaar και να κάνουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα  του Δήμου Ελασσόνας θα πλαισιώσει τις εκδηλώσεις όλες τις ημέρες των γιορτών μουσικά.

Μπορεί  αυτά τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά για όλους μας λόγω της πανδημίας, η ανάγκη όμως για δημιουργία κλίματος αισιοδοξίας και εορταστικής διάθεσης είναι μεγαλύτερη και πιο έντονη από ποτέ. Τα φετινά δεδομένα επιτάσσουν να διαφοροποιηθούν οι ιδέες, χωρίς όμως να χαθεί η έμπνευση και η  δημιουργικότητα.

Σημειώνεται ότι όλες οι εκδηλώσεις θα είναι με δωρεάν είσοδο για μικρούς και μεγάλους και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αναλυτικά:

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 - 12:00 μμ

Κουκλοθίασος – Τιριτόμπα "Τα Χριστούγεννα του Βιβλιοπόντικα"

Παιδική παράσταση από τον «Δημοτικό Κουκλοθίασο Λάρισας  – Τιριτόμπα»  στο Λιβάδι Ελασσόνας – Ζάννειο Πνευματικό Κέντρο

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 - 20:00 μ.μ : «Μουσική συναυλία – Music Arte

Συναυλία από τον Μουσικό Σύλλογο Ελασσόνας «Music Arte» στην  αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη»

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021  11:00πμ - 13:00μμ:

«Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τη Φλόγα και Κάλαντα Χριστουγέννων»

Ο Δήμος Ελασσόνας με τη συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) : Αστερόσκονη - Δημιουργικά παιδιά – Παιχνιδαγωγή – Πέτρα Ψαλίδι Χαρτί -  Το δέντρο της Έμπνευσης, συνδιοργανώνουν Xριστουγεννιάτικο bazaar αλληλεγγύης  για καλό σκοπό με στολίδια αγάπης από τα μικρά παιδιά. Τα έσοδα θα διατεθούν στη «ΦΛΟΓΑ» - Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια

Παράλληλα Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα κάλαντα των Χριστουγέννων θα ακούγονται  από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας  και τον Μουσικό Σύλλογο «Music Arte»

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 – 18:00μμ : «Κουκλοθίασος – Τιριτόμπα»

Παιδική παράσταση από τον «Δημοτικό Κουκλοθίασο Λάρισας  – Τιριτόμπα»  στην αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη»

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 - 12:00 πμ : «Τρεις …κι ο Αίσωπος»

Παιδική θεατρική παράσταση από την εταιρεία θεάτρου «Μικρός Βορράς» στο Πνευματικό Κέντρο  «ΜΕΣΚΕ» στην Κρανέα

Τρίτη 28  Δεκεμβρίου 2021  11:00 πμ - 14:00 μμ:

 «Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι»

Δύο  ΚΔΑΠ της πόλης θα απασχολήσουν τους μικρούς μας φίλους με χριστουγεννιάτικες κατασκευές στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας ενώ το ΚΔΑΠ – Αστερόσκονη θα απασχολήσει τους μικρούς μας φίλους με χριστουγεννιάτικες κατασκευές στην Κεντρική Πλατεία Τσαριτσάνης

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021  11:00πμ - 14:00 μμ:

«Fundastic street art και Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι»

Μια μοναδική διαδραστική παράσταση καλλιτεχνών του δρόμου με μουσική και εκπλήξεις θα ζωντανέψει την πόλη, ενώ παράλληλα δύο από τα ΚΔΑΠ της πόλης θα απασχολήσουν τους μικρούς μας φίλους με χριστουγεννιάτικες κατασκευές στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 - 20:00 μμ: «Μουσική Εκδήλωση»

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Τυρνάβου θα μας ταξιδέψουν μουσικά σε μία συναυλία με ήχους και στίχους στο κλίμα των ημερών στην αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη»

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 και Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 ( Θεοφάνια)

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας δίνει τον εορταστικό τόνο σε αυτές τις γιορτινές μέρες, με κάλαντα και μελωδίες

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.