Πρωτιά για τον Λαρισαίο Γιάννη Κουτσοδήμο στο 41o Seajets Ράλλυ Παλάδιο

 Πρωτιά στο Κύπελλο κατηγορίας c6 για τον Πυργετινό Γιάννη Κουτσοδήμο στο 41o Seajets Ράλλυ Παλάδιο.

Αναλυτικά, Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 11-12-2021 ο τελευταίος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου που διεξήχθη στην Δυτική Αττική με κέντρο τη Μάνδρα.

Οι άστατες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή του αγώνα δυσκόλεψαν πολύ το έργο του πληρώματος. καθώς φού η επιφάνεια του οδοστρώματος άλλαζε λόγω της περιοδικής βροχής και των δυνατών ανέμων που επικρατούσαν τόσο την ημέρα όσο και στις νυχτερινές διαδρομές.

Ο αγώνας περιλάμβανε 3 ειδικές διαδρομές από 3 φορές η κάθε μια, συνολικά 9 διαδρομές. 6 διαδρομές με το φως της ημέρας ενώ οι 3 τελευταίες ήταν νυχτερινές, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο τα πληρώματα. Ανάμεσα τους συμμετείχε ο Λαρισαίος Γιάννης Κουτσοδήμος με ένα Peugeot 106 s16 έχοντας αυτή τη φορά στο δεξί bucket την Μαριάννα Χριστογιανουλα. Το πλήρωμα κινήθηκε σε γρήγορο ρυθμό τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της κατηγορίας τους c6 και με αυτό το αποτέλεσμα ο οδηγός κατέκτησε την πρώτη θέση κυπέλλου στη κατηγορία c6 για το 2021.

Νικητές του αγώνα ήταν οι Κρητικοί Λευτέρης Αλυγιζάκης – Μιχάλης Χατζηδάκης με Sκοda Fabia R5. Πρωταθλητές ασφάλτου για το 2021 αναδείχθηκαν οι Λευτέρης Αλυγιζάκης- Μιχάλης Χατζηδάκης με Skoda Fabia R5.

Πηγή: larissanet.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.