Ανατροπή στην υπόθεση της επιχείρησης στη Μηλέα - Η εταιρεία αποκατέστησε τον λάθος λογαριασμό που εστάλη

Ανατροπή είχαμε το πρωί της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022 στην Μηλέα Ελασσόνας και στην οικογενειακή επιχείρηση που είδε έναν υπέρογκο εκκαθαριστικό λογαριασμό να φτάνει στο μαγαζί της για πληρωμή.

Η αντίδραση και μαζική κινητοποίηση των φορέων και των ΜΜΕ καθώς και του Βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βασίλη Κόκκαλη, που έφερε το θέμα στη Βουλή, είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία και ο ιδιώτης πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος να επικοινωνήσουν με την οικογένεια και να τους ανακοινώσουν πως αποκαταστάθηκε ο λάθος εκκαθαριστικός λογαριασμός που εστάλη στην επιχείρηση.

Όπως μάλιστα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η επιχείρηση:

"Τέλος καλό όλα καλά …

Η εταιρία βρήκε το λάθος που έγινε και αποκαταστάθηκε, τους ευχαριστούμε πολύ επισης ευχαριστούμε πάντες για την στήριξη όλους τους συναδέλφους μας και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που πρόβαλαν το πρόβλημα!!!

Ευχαριστούμε εγκάρδια τον Βασίλη Κόκκαλη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την στήριξη του σε όλα τα επίπεδα που έφτασε το θέμα στην Βουλή τέτοιους πολιτικούς θελουμε δίπλα στον απλό πολίτη.

Σας ευχαριστούμε ολους, είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε, δεν ζητάμε να μην πληρώνουμε, ζητάμε να πληρώνουμε αυτό που μας αναλογεί!"

Άξιο αναφοράς είναι πως πολίτες την ώρα που διεξαγόταν η συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή "Ενικός" με τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, στέλνανε στο email της εκπομπής το εν λόγω θέμα, ζητώντας να αποκατασταθεί η αδικία.

Πηγή: elassona-city.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.