Γ’ Εθνική: Αναβλήθηκε λόγω «Ελπίδας» το ΑΟ Υπάτου-Ατρόμητος Παλαμά και το Αμβρυσσέας Διστόμου-Αταλάντη

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» που έχει ντύσει στα λευκά τη χώρα μας, είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ΑΟ Υπάτου-Ατρόμητος Παλαμά.

Το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ Άγγελος Δανιήλ μετά από ενημέρωση που είχε από τη διοίκηση του ΑΟ Υπάτου και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτίας ανέβαλε το ματς.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΑΟ Υπάτου:

«Μόλις πριν από λίγο σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτίας κ. Νίκα και τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ κ. Δανιήλ ενημερωθήκαμε ότι το σημερινό παιχνίδι αναβάλλεται λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Τις επόμενες μέρες η ΕΠΟ θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα». 

Μετά την αναβολή στο ΑΟ Υπάτου-Ατρόμητος Παλαμά, άλλο ένα παιχνίδι του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής δεν θα διεξαχθεί λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που έπληξε το νομό της Βοιωτίας!

Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ το πρωί της Κυριακής και λειτουργώντας με γρήγορα αντανακλαστικά -χωρίς να ταλαιπωρήσει τις ομάδες και τους διαιτητές με πιθανές μετακινήσεις εν μέσω κακοκαιρίας- πήρε την απόφαση να αναβάλει και το παιχνίδι του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής Αμβρυσσέας Διστόμου-Αταλάντη!

Η διοίκηση του Αμβρυσσέα Διστόμου έστειλε φωτογραφίες και βίντεο από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος είναι καλυμμένος με χιόνι και επικίνδυνος λόγω παγετού για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Πηγή: mikriliga.com
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.