«Αυτόχθονες Λαρισαίοι»: Ζητούν … 2,2 δισ. ευρώ από τον Κώστα Αγοραστό

Δεν… αναγνωρίζουν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και δεν εξουσιοδοτούν το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, να εγκρίνει έργα οδοποιίας, σχολεία, αναπλάσεις, ούτε καν να… καθαρίζει τα ποτάμια.

Ο λόγος για τους γνωστούς «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς» και το παράρτημά τους «Αυτόχθονες Λάρισας», που έστειλαν εξώδικο και στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ζητώντας του… 2,2 δισ. ευρώ.

«Μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς τέτοια φαινόμενα. Έτσι κι εγώ με πολύ χιούμορ λέω ότι προτίθεμαι να κάνω έρανο για να μαζέψω το ποσό, γιατί δεν μου περισσεύουν 2,2 δισ. ευρώ», δήλωσε στη Voria.gr ο κ. Αγοραστός.

Στο εξώδικό, το οποίο έχει ήδη σταλεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, οι «Αυτόχθονες Λάρισας» υποστηρίζουν πως ο κ. Αγοραστός δε νομιμοποιείται να υπογράφει έργα και να ενισχύει τα…κοινωνικά παντοπωλεία, αφού, για εκείνους, η δράση του είναι παράνομη, ενώ επίσης δεν αναγνωρίζουν και καμία απόφαση του – επίσης παράνομου κατ΄ αυτούς- Περιφερειακού Συμβουλίου.

Παρόμοιο εξώδικο έλαβε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκου, με υψηλότερο μάλιστα πρόστιμο.

Οι «Αυτόχθονες ‘Ελληνες Ιθαγενείς» του ζητούσαν το εξωφρενικό ποσό του 1,8 τρισ. ευρώ, ενώ παράλληλα τον απειλούσαν με επιτάξεις και αφαίρεση της ελληνικής ιθαγένειας, κατηγορώντας τον για εσχάτη προδοσία.

Σε δηλώσεις του και με αρκετή δόση ειρωνείας ο κ. Χατζημάρκου ανέφερε ότι στο εξής θα μεταδίδονταν ζωντανά οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και επί πληρωμή, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό.

Πηγή: voria.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.