Υποψηφιότητες για τις εκλογές στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Τσαριτσάνης

 Από το  Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης ανακοινώνονται τα εξής:

«Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

Σε λίγο καιρό συμπληρώνουμε δύο (2) χρόνια από τις τελευταίες εκλογές στον Εξωραϊστικό Σύλλογο. Προσπαθήσαμε να υλοποιήσουμε τους στόχους και τους σκοπούς μας με τις  πρωτότυπες δράσεις του Συλλόγου. Κάναμε αρκετά αλλά υπάρχουν κι άλλα που δεν ολοκληρώσαμε ή δεν τα αγγίξαμε καθόλου.

Το σημαντικότερο είναι ότι δεν αδρανήσαμε και δεν αδιαφορήσαμε. Προσφέραμε εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια σαν Δ.Σ. και ο καθένας φυσικά ότι μπορούσε για τον τόπο μας  και την κοινωνία των πολιτών και την προβολή της Τσαριτσάνης, μέσα στις πολύ δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, αυτά τα δύο (2) χρόνια.

Έχουμε δρομολογήσει αρκετά ζητήματα που χρειάζονται να τα προωθήσουμε ακόμα παραπέρα και να γίνουν πραγματικότητα.

Έχουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και το μεράκι, τη διάθεση για κοινωνική προσφορά.

Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, παλαιοί και νέοι, να εκφράσουν τη διάθεσή τους και τη θέληση να συμμετέχουν ενεργά στο Δ.Σ. και την Ε.Ε. και να  συμβάλλουν δημιουργικά στην υλοποίηση  των στόχων του Συλλόγου.

Με βάσει το καταστατικό και μετά από ανταλλαγή σκέψεων προτείνεται, η Γ.Σ. και οι εκλογές για νέο Δ.Σ. και Ε.Ε να γίνουν στις 13 Φλεβάρη  2022και σίγουρα,τελικά,την επόμενη Κυριακή, στις 20 του Φλεβάρη 2022,στην Κοινότητα Τσαριτσάνης.

Παρακαλούνται τα μέλη της Ε.Ε. να ενημερωθούν από τον ταμία του Συλλόγου και να κάνουν τον προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο της διετίας.

Διαθεσιμότητες-υποψηφιότητες και διευκρινίσεις στο Δ.Σ. και τον πρόεδρο –Συντονιστή του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

Θάνο Βαθράκη    κιν.6974083557    mail-thanos.vathrakis@gmail.com

Το   Δ.Σ.   του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.