Δήλωση Νίκου Γάτσα για την αήθη επίθεση της αυτοαποκαλούμενης "Πρωινής Εφημερίδες Λιβαδίου"

Θέλω με την παρούσα δήλωση να καταδικάσω την σκαιότατη επίθεση που δέχτηκε ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Δημήτριος Καρανίκας από την αυτοαποκαλούμενη Πρωινή Εφημερίδα Λιβαδίου και να δηλώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι οι επιθέσεις που δέχεται η δημοτική αρχή εν είδει πολιτικής κριτικής θα λαμβάνουν από δω και πέρα την απάντηση με κάθε θεσμικό και νόμιμο μέσο.

Ο κ. Καρανίκας όπως και όλοι στη Διοίκηση του Δήμου είμαστε μέλη της τοπικής κοινωνίας και μας γνωρίζουν οι συμπολίτες μας καλά. Δεν χρειαζόμαστε συστάσεις από αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους.

Εδώ και μερικές εβδομάδες γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας καθημερινής και εκβιαστικής επίθεσης από ένα πρόσωπο που - καθώς φαίνεται - στερείται επαγγελματικής και ηθικής συγκρότησης, κινούμενο προφανώς από ταπεινά ελατήρια. 

Η ενασχόληση μου με την πολιτική ζωή μού έχει μάθει να αντιμετωπίζω την κριτική με πολύ μεγάλη ανοχή και να λαμβάνω ανατροφοδότηση από αυτή. Ωστόσο αναρτήσεις και συμπεριφορές που συνδέονται με προσωπική στοχοποίηση και περιλαμβάνουν σκόπιμη και συστηματική  επιβουλή είναι καταδικαστέες και παράνομες.

Δεν θα επιτρέψω αυτό να συνεχιστεί. Ήδη έχω δώσει εντολή να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία αυτής της κατά συρροήν κακοήθους και περιφρονητικά κατακριτικής συμπεριφοράς.

Ο "δημοσιογραφικός" τσαρλατανισμός δεν θα περάσει...

Νίκος Γάτσας

Δήμαρχος Ελασσόνας

 Δήμος Ελασσόνας

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.