Χωρίς τηλέφωνο και internet για ακόμη μία μέρα το Λιβάδι Ελασσόνας

Το πέρασμα του «Διομήδη» από την περιοχή μας εκτός από τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση δημιούργησε προβλήματα και στις τηλεπικοινωνίες με αποτέλεσμα οι κάτοικοι στο Λιβάδι Ελασσόνας για ακόμη μία ημέρα να μην έχουν τηλέφωνα κινητά και σταθερά, αλλά ούτε πρόσβαση στο internet, κάτι που κάνει αρκετά δύσκολο την επικοινωνία αρκετών ηλικιωμένων στο χωριό, που μπορεί να χρειαστούν κάποια βοήθεια, αλλά και να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους, είτε στο εσωτερικό της χώρας είτε στο εξωτερικό.

Σε ανάρτηση της η «Πρωινή Εφημερίδα Λιβαδίου» αναφέρει: “Άκαρπες οι προσπάθειες να συνδέσουν την γεννήτρια με την κεραία του ΟΤΕ ακόμη μια μέρα χωρίς τηλέφωνα.

Λοιπόν η κατάσταση έχει φτάσει στο κόκκινο οι αντοχές των λιβαδιωτών τελείωσαν. Όπως και με το ρεύμα αυτά που περάσαμε θα λογαριαστούμε μόλις τελειώσει όλο αυτό».

Μετά τη δημοσίευσή μας, ο Δήμαρχος Ελασσόνας σε ανάρτηση του αναφέρει: "Πριν από λίγα λεπτά με ενημέρωσαν ότι αύριο το πρωί συνεργείο του ΟΤΕ θα αποκαταστήσει τη βλάβη της κεραίας στη θέση Προφήτης Ηλίας Λιβαδίου. Η ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής θα έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10:00 το πρωί. Ευχαριστώ την Cosmote για την ανταπόκριση σε μια τόσο δύσκολη καιρική συνθηκη".Α.Ν.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.