Κώστας Κορακίδης: «Δεσμεύομαι ότι θα λειτουργώ δίκαια, αντικειμενικά και αποτελεσματικά» - Τι δήλωσαν Γάτσας, Καρανίκας, Ευαγγέλου, Αβρανάς

Μέσα σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελασσόνας, στην οποία εκλέχθηκε το νέο προεδρείο του σώματος και οι νέες Επιτροπές του Δήμου.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος πρόεδρος Κώστας Κορακίδης, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Νίκο Γάτσα για την τιμητική πρόταση αλλά και τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους προς τον ίδιο. «Υπόσχομαι να προσπαθήσω να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης. Προσβλέπω στη συνεργασία με όλα τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και με τους υπαλλήλους του Δήμου, που στηρίζουν ακούραστα το έργο μας. Δεσμεύομαι ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να λειτουργώ δίκαια, αντικειμενικά και αποτελεσματικά».

Σε σύντομη τοποθέτηση του ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας έκανε λόγο για μια περίοδο προκλήσεων για το Δήμο Ελασσόνας και ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο πρόεδρο για τις υπηρεσίες του και την εύρυθμη λειτουργία του σώματος, υπογραμμίζοντας, ανάμεσα στα άλλα, πως «ο Θανάσης Ζιώγας ήταν ένας ακριβοδίκαιος, συνεπής και σοβαρός πρόεδρος».

Με τη σειρά τους, οι επικεφαλής των παρατάξεων ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά.

Νίκος Ευαγγέλου: «Να επικρατήσει η λογική και να υπάρχουν συναινετικές αποφάσεις. Δείχνουμε τη διάθεση να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου. Η εμπειρία των δύο ετών της δημοτικής αρχής να λειτουργήσει με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών».

Δημ. Καρανίκας: «Χρόνια Πολλά και δημιουργικά για το καλό του Δήμου μας. Καλή λευτεριά από τον κορονοϊό».

Δημ. Αβρανάς: «Λαϊκές κινητοποιήσεις και συμμετοχή του κόσμου απέναντι σε αντιλαϊκές πολιτικές. Από τη μεριά μας, θα συμβάλλουμε με προτάσεις ουσιαστικά». 

Γιάννης Μουκίδης - Ρ.Ε.884

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.