Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας ο Κώστας Κορακίδης – Ποιοι εκλέγονται στις επιτροπές (φωτ.)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή η πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελασσόνας, στην οποία εκλέχθηκε το νέο προεδρείο του σώματος και οι νέες Επιτροπές του Δήμου.

Στη θέση του προέδρου είχαμε «αλλαγή φρουράς», με τον Κώστα Κορακίδη, μετά από πρόταση του δημάρχου Ελασσόνας Νίκου Γάτσα, να εκλέγεται πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, αντικαθιστώντας τον έως τώρα πρόεδρο του σώματος Θανάση Ζιώγα. 

Αντιπρόεδρος επανεκλέχθηκε η Βάϊα Αργύρη – Μουτζίκου (από τη δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε» του Ν. Ευαγγέλου) και γραμματέας ο Ευάγγελος Γκουτζαμάνης(από τη δημοτική παράταξη «Δήμος για όλους» του Δημ. Καρανίκα). 

Ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι δημοτικός σύμβουλος της Δ.Ε. Αντιχασίων και έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση για περισσότερα από 15 χρόνια από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Αντιχασίων και τον διευρυμένο Δήμο Ελασσόνας και τη θέση του Προέδρου του ΟΚΠΑΠ Δήμου Ελασσόνας.

Ποιοι εκλέγονται στις επιτροπές

                     ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Στην Οικονομική Επιτροπή ως τακτικά μέλη εκλέγονται: 

Γιώργος Κυριλλίδης(13), Ιπποκράτης Τζιουμακλής(13), Κώστας Καραγιάννης(13), Φώτης Καραγκόγκος(12), Αστέριος Στούπας(12), Γιάννης Καριπίδης(6).

Αναπληρωματικά μέλη εκλέγονται: Γιώργος Κατσιούρας(12), Κώστας Δήμκος(12), Ηλίας Γκαραβέλης(7), Νίκος Λιάρος(7), Ανδρέας Τσιπλικιάρης(6), Χρήστος Παπαδημητρίου(5). 

                  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 

Τακτικά μέλη εκλέγονται: 
Κώστας Δήμκος(13), Γιάννης Νάνος(13), Βάϊα Αργύρη – Μουτζίκου(13), Ανέστης Σερετίδης(13), Νίκος Τσουκαρέλας(13), Χρήστος Παπαδημητρίου(6). 

Αναπληρωματικά μέλη: 
Αθαν. Γεροφωκάς(13), Κίμων Τσούρης(12), Ανδρέας Τσιπλικιάρης(8), Νίκος Λιάρος(7), Ηλίας Γκαραβέλης(7), Γιάννης Καριπίδης(5).

Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δημ. Αβρανά απείχε από τη διαδικασία των ψηφοφοριών. 

Ρ.Ε.-884
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.