Σήμερα Κυριακή η κηδεία του Μιχάλη Σιαμάτρα

Σήμερα Κυριακή στις 3:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, θα τελεστή η εξόδιος ακολουθία του Μιχάλη Σιαμάτρα με καταγωγή από την Καλλιθέα Ελασσόνας, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών.

Η ταφή του που θα πραγματοποιηθεί στο Β’ Κοιμητήριο Κατερίνης, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στο ναό από τις 2:30 το μεσημέρι.

Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Σιαμάτρας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου από τους οικείους του, πεσμένος στο μπάνιο χωρίς τις αισθήσεις του και  διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Κατερίνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Μιχάλης Σιαμάτρας ταμίας στον Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και μέλος της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας –ΔΟΠ

Συλλυπητήρια Επιστολή από τον Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» συνεδρίασε εκτάκτως χθες, Σάββατο, για το θάνατο του Μιχάλη Σιαμάτρα, ενεργού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου (κατείχε τη θέση του Ταμία) και σε ψήφισμα που εξέδωσε αποφάσισε τα εξής:

1. Να κηρύξει τριήμερο πένθος για το Σύλλογο.
2. Να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα γραφεία του Συλλόγου στην Κατερίνη.
3. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη Διασωστική Ομάδα Πιερίας που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε.
4. Να παραμείνουν τα γραφεία του Συλλόγου κλειστά την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 σε ένδειξη πένθους.
5. Να τιμηθεί η μνήμη του σε κάποια από τις αθλητικές ή πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου όταν και εφόσον επιτραπούν.
6. Να εκφράσει τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια.
7. Να παραστεί σύσσωμο το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.
8. Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και στα υπόλοιπα ΜΜΕ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Θείας Αναλήψεως στην Κατερίνη, σήμερα, Κυριακή, στις 14:30. Μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η νεκρώσιμος ακολουθία.

Συλλυπητήρια Επιστολή από τη  Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Αγαπημένε μας Μιχάλη,
Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πώς θα πεθάνεις. Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πώς θα ζήσεις. Έζησες την κάθε σου μέρα, με χαμόγελο και καλοσύνη, με ήθος και αρχές, με ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη, με εντιμότητα και σεμνότητα.

Με όλες σου τις δυνάμεις ήσουν ο στυλοβάτης της μητέρας σου και της οικογένειάς σου. Έδινες με την παρουσία σου δύναμη, κουράγιο, παραμυθία και καρτερία, σε όλες και όποιες δυσκολίες της ζωής, που όλοι μαζί κατά καιρούς έπρεπε να αντιμετωπίσετε. Ένα δυναμικό αποκούμπι. Η χαρά, το χαμόγελο, ο αγωνιστής, ο μαχητής. Η έμπνευση για όλους.
Όμως το νήμα της ζωής σου, έληξε απότομα, ξαφνικά, απροσδόκητα.
Έτσι ξαφνικά, χάθηκε ένας δικός μας άνθρωπος, ένα «παιδί – μάλαμα», καταξιωμένος λειτουργός υγείας, που είχε όλα τα προσόντα να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, με ένα τρόπο πάντα γεμάτο από αισθήματα και ανθρωπιά… Ένας άνθρωπος με το δικό του μοναδικό αλησμόνητο αποτύπωμα.

Φίλε Μιχάλη,
Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές, η οικογένεια της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, αποχαιρετά ένα πολύτιμο μέλος της, ένα ενεργό μέλος της ομάδας μας, έναν άοκνο εθελοντή, τον Μιχάλη Σιαμάτρα. Ένα νέο άνθρωπο που ποτέ δεν το έβαλε κάτω και πάντα αγωνιζόταν για τους γύρω του χωρίς να επιζητεί αντάλλαγμα. Ένα άτομο που ήταν παράδειγμα δύναμης για όλους μας, που μέσα από τον ενθουσιασμό, την ενέργεια και την προσφορά του επηρέασε όσο λίγοι κατάφεραν. Που όσοι γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να καταθέσουν μόνο θετικές μνήμες.

Στην οικογένεια  και τους οικείους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

Με σιωπηλούς χαιρετισμούς, χαραγμένους αιώνια στη μνήμη μας.

Α.Ν.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.