Έκοψε πίτα και βράβευσε τοπικές επιχειρήσεις το Επιμελητήριο Λάρισας

 Διαδικτυακά και φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία έγινε χθες η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΕΒΕΛ Σωτ. Γιαννακόπουλος μίλησε για την ανάγκη αποκατάστασης της μεσαίας τάξης, ανέφερε πως ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού παλεύει κάτω από αντίξοες συνθήκες, εν μέσω υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης και ζήτησε από την Πολιτεία τη στήριξη των επιχειρήσεων μέσω στοχευμένων μέτρων.


Να σημειωθεί πως στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν από τη διοίκηση του ΕΒΕΛ 13 επιχειρηματίες της Λάρισας, που αύξησαν την περσινή χρονιά τα οικονομικά τους μεγέθη διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας. Πρόκειται για υγιείς επιχειρήσεις από όλους τους οικονομικούς κλάδους του νομού, όπως των τροφίμων, των logistics, του τουρισμού, της μεταποίησης και του λιανεμπορίου, που κατάφεραν να αυξήσουν τον ρυθμό ανάπτυξής τους, να δρομολογήσουν αξιόλογες παραγωγικές δραστηριότητες και να γίνουν η κινητήριος δύναμη στην προσπάθεια της χώρας να γυρίσει σελίδα μέσα στην υγειονομική κρίση. 

Οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν είναι: ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου, η Electronet Β.Κ. Καζάνας, η εταιρεία τυροκομικών Χώτος, η τεχνική περιβαλλοντική εταιρεία TEDRA,ο εκπαιδευτικός Οργανισμός «Δήμητρα», η εταιρεία κρεάτων Β. Κασίδης, η Ιωάννα Ζαφείρη των ενοικιαζομένων δωματίων, η ΒΕΡΜΙOΝ ΑΤΕΕ, η DOS - COSMETICS, η Αικατερίνη Παληαρούτα (ιερατικά άμφια), ΜΠΡΕΖΑΣ ΑΦΟΙ Ο.Ε., ΜΠΑΡΑΣ TRAVEL (Ταξιδιωτικό γραφείο) και Τεμενούγκας (παραγωγή και επεξεργασία κάναβης).

Πηγή: eleftheria.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.