Έρχονται μεγάλες… συγκινήσεις στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και η «μπίλια» ακόμη δεν έχει κάτσει… πουθενά! Οι βασικοί «μνηστήρες», από το καλοκαίρι κιόλας, δύο.

Ηρακλής Λάρισας και Α.Ο. Υπάτου πάνε χέρι – χέρι. Θα είναι όμως «αγκαλίτσα» στη κορυφή έως και το φινάλε όπου θα λύσουν τις διαφορές τους στο Ύπατο.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτής της… κόντρας θα παίξει ο ΠΟΕ. Η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα τις επόμενες δύο αγωνιστικές παίζει και με τους δύο. Την ερχόμενη Κυριακή (27/03) παίζει στον Α.Ο. Υπάτου, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί στην Ελασσόνα τον Ηρακλή Λάρισας.

Αδιαμφισβήτητα ο ΠΟΕ είναι ο ρυθμιστής της ανόδου. Είναι όμως μόνο ο ρυθμιστής ή μπορεί να εξελιχθεί και σε πρωταγωνιστής;

Ο ΠΟΕ βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο -7 από την κορυφή. Κανείς δεν μπορεί να μην δεν δει την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Βαγγέλης Μόρας και ο συνεργάτης του, Ανδρέας Τσιρβούλης στην Ελασσόνα. Μπάλα είναι και γυρίζει. Και εάν γυρίσει και η «μπίλια» κάτσει στην Ελασσόνα;

Ποια είναι η «μπίλια»; Αν ο ΠΟΕ κερδίσει τις δύο αναμετρήσεις με Ύπατο και Ηρακλή Λάρισας, αυτομάτως θα μειώσει την διαφορά στους τέσσερις πόντους. Δεδομένου ότι την τελευταία αγωνιστική ο Α.Ο. Υπάτου υποδέχεται τον Ηρακλή Λάρισας, αυτό σημαίνει πως μοιραία θα υπάρξουν και νέες βαθμολογικές απώλειες για τους δύο, μέχρι στιγμής, πρωτοπόρους.

Τι θα συμβεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική όμως; Τα δύο φαβορί θα κάνουν άλλη γκέλα έως την τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος; Αν την κάνουν; Ο ΠΟΕ θα πάει με νίκες έως το φινάλε;

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν έως τέλος του Μάρτη. Όπως και να έχει όμως, μιλάμε για ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, το οποίο μπορεί στο φινάλε του να κρύβει μεγάλες εκπλήξεις και συγκινήσεις.

Εμείς εδώ θα είμαστε να το απολαύσουμε και στο τέλος ας κερδίσει ο καλύτερος…

Το πρόγραμμα του Α.Ο. Υπάτου
Α.Ο. Υπάτου – ΠΟΕ
Θησέας Αγριάς – Α.Ο. Υπάτου
Α.Ο. Υπάτου – Αετός Μακρυχωρίου   3 – 0 α.α.
Αμβρυσσέας Διστόμου – Α.Ο. Υπάτου
Νέα Αρτάκη – Α.Ο. Υπάτου
Α.Ο. – Υπάτου – Ηρακλής Λάρισας

Το πρόγραμμα του Ηρακλή Λάρισας
Φήκη – Ηρακλής Λάρισας
ΠΟΕ – Ηρακλής Λάρισας
Ηρακλής Λάρισας – Θησέας Αγριάς
Αετός Μακρυχωρίου – Ηρακλής Λάρισας   0 – 3 α.α.
Ηρακλής Λάρισας – Αμβρυσσέας Διστόμου
Α.Ο. Υπάτου – Ηρακλής Λάρισας

Το πρόγραμμα του ΠΟΕ
Α.Ο. Υπάτου – ΠΟΕ
ΠΟΕ – Ηρακλής Λάρισας
ΠΟΕ – Ατρόμητος Παλαμά
Αταλάντη – ΠΟΕ
ΠΟΕ – Δήμητρα Ευξεινούπολης
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – ΠΟΕ

Πηγή: arenalarissa.gr
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.