Στο Μεγ. Ελευθεροχώρι ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Δραγατσίκης

 Το Μεγ. Ελευθεροχώρι επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελασσόνας κ. Ιωάννης Δραγατσίκης την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου προκειμένου να συναντήσει τους κατοίκους του χωριού και να συζητήσει μαζί τους.

Είχε προηγηθεί ο εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Μεγ. Ελευθεροχωρίου.

Ο κ. Δραγατσίκης αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς του δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα και τις ευχές για μια καλύτερη χρονιά με υγεία πάνω από όλα, τόνισε στα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου την ιδιαίτερη σημασία του εθελοντισμού και της προσφοράς προς το συνάνθρωπο χωρίς την προσδοκία της ανταπόδοσης που συνιστά η τράπεζα αίματος που διατηρεί ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια και ευχήθηκε  η φετινή χρονιά να δώσει τη δυνατότητα στο σύλλογο να κάνει περισσότερες δράσεις για το καλό της κοινότητας και των κατοίκων της, πάντα με τη στήριξη του Δήμου Ελασσόνας όπου χρειαστεί.

Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος σε συνάντηση με τους κατοίκους στο καφενείο του χωριού συζήτησε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα στο Μεγ. Ελευθεροχώρι,  όπως η αγροτική οδοποιία που έχει καταστραφεί μετά το πέρασμα του «Διομήδη» και χρειάζεται άμεση συντήρηση των δρόμων με αμμοχάλικο, όπως και την ανάγκη συντήρησης τον τάφρων διαφυγής των ομβρίων υδάτων.

Τέλος αναφερθήκανε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό με την εσωτερική οδοποιία, καθώς είχαν χρόνια να συντηρηθούν οι δρόμοι μέσα στην κοινότητα, αναφερθήκανε σε θέματα που αφορά την υδροδότηση ποιμνιοστασίων και βουστάσιων όπως και θέματα άρδευσης καθώς και την αποκομιδή των απορριμμάτων που θα ξεκινήσει να γίνεται με πιο τακτικά  δρομολόγια.

Ο κ. Δραγατσίκης τόνισε ότι ο δήμος στέκεται δίπλα σε όλους τους κατοίκους, γίνεται καθημερινή καταγραφή των αιτημάτων των πολιτών και οι υπηρεσίες δρομολογούν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δοθούν λύσεις. 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.