Ενημερώθηκαν οι κάτοικοι των Καλυβίων για το ακατάλληλο νερό

Στα Καλύβια Ελασσόνας βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΛ Σάκη Γεροφωκά, τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καρανίκα και τον  διευθυντή της ΔΕΥΑΕΛ Λάζαρο Παππά, όπου μαζί με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιώργο Ζέτα, ενημέρωναν τους κατοίκους του χωριού για το πρόβλημα που διαπιστώθηκε με το νερό στο δίκτυο ύδρευσης.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Ελασσόνας σε ανάρτηση του τονίζει ότι οι κάτοικοι του χωριού δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το νερό του δικτύου ούτε προς πόση, ούτε για το μαγείρεμα.

Αναλυτικά αναφέρει: «Βρεθήκαμε σήμερα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΛ Σάκη Γεροφωκά, τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Καρανίκα και τον διευθυντή της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης Λάζαρο Παππά στον οικισμό των Καλυβίων, για να ενημερώσουμε τους κατοίκους για το πρόβλημα που διαπιστώθηκε στο νερό του δικτύου και να τους παρουσιάσουμε το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που θα γίνουν με απόλυτη προτεραιότητα για την ασφάλεια της υγείας των κατοίκων.

Επισημαίνεται ότι το νερό έχει κριθεί ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση λόγω εντοπισμού ραδιενεργών ισοτόπων και καλούμε όλους τους κατοίκους του οικισμού να μην το χρησιμοποιούν, ούτε προς πόση, ούτε για το μαγείρεμα».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.