3ο πρωτάθλημα tennis από τον Σ.Α. Ελασσόνας

 Ο Σ.Α. Ελασσόνας προκηρύσσει το 3ο πρωτάθλημα tennis.

Εγγραφές έως και Πέμπτη 25/2 στα τηλέφωνα 6983102392, 6976161090

Το τουρνουά υποστηρίζεται από την εφαρμογή Tennispanel μέσω της οποίας μπορείτε να βλέπετε live τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα αγώνων και τις βαθμολογίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σ.Α.Ελασσόνας με την υποστήριξη του Δήμου Ελασσόνας  προκηρύσσει το 3ο πρωτάθλημα τένις στα δημοτικά γήπεδα Ελασσόνας.


Στο τουρνουά δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι όσοι είναι ερασιτέχνες, δεν έχουν βαθμολογία στην Πανελλήνια Κατάταξη της ΕΦΟΑ κατά τα έτη 2014 – 2021 (εξαιρούνται αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 35ο έτος ηλικίας και στην τελευταία κατάταξη της ΕΦΟΑ έχουν λιγότερους από 3 βαθμούς) έχουν συμπληρώσει το 17 έτος της ηλικίας τους δεν εργάζονται ως προπονητές αντισφαίρισης ή κατέχουν την προπονητική αναγνώριση της ομοσπονδίας.


Το τουρνουά θα διεξαχθεί με τη μορφή Round Robin όπου κάθε παίκτης θα αγωνιστεί με όλους τους παίκτες της κατηγορίας του, οι πρωτοι 4 περνανε σε φαση knock out. Θα υπάρξουν 3 κατηγορίες δυναμικότητας ανδρών-γυναικών και μια διπλών με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων ανά κατηγορία τους 10. Σε περίπτωση που ο αριθμός ενδιαφερομένων ξεπεράσει τους 10 τότε υπάρχει περίπτωση αν αυτό κριθεί αναγκαίο από τους διοργανωτές να σχηματιστούν επιπλέον κατηγορίες.


Το ερασιτεχνικό τουρνουά θα διεξαχθεί εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προφύλαξη από την πανδημία του COVID-19 με τα οποία όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται. Μη τήρηση των μέτρων θα οδηγήσει σε διαγραφή του παίκτη από το τουρνουά χωρίς αξίωση επιστροφής χρημάτων.

                                                    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Λήξη δηλώσεων συμμετοχών (έως και): Παρασκευή 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Έναρξη τουρνουά: Σάββατο 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Προβλεπόμενη λήξη τουρνουά (απονομές): Σάββατο 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

                                          ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος θα υπολογίζεται στα 3 ευρώ/συμμετέχοντα για παράδειγμα σε ομιλο των 10 το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30 ευρώ. Στα διπλά το κόστος είναι στα 15 ευρώ.
                                                   
                                                    ΕΠΑΘΛΑ


Οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας θα λάβουν κύπελλο ενω ο πρώτος θα λάβει και δωροεπιταγή απο το apostolidis shoes.

                                                    ΜΠΑΛΕΣ

Οι μπάλες του τουνουά θα είναι dunlop australian open. Σε κάθε αγώνα θα παραχωρείται 3αδα καινούργιων μπαλών και μετά το τέλος του αγώνα θα παραμένουν στην κατοχή των παικτών.

                ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων είναι στα 2 νικηφόρα σετ των 6 games με tie break στα 7 σε περίπτωση 6-6. Το τρίτο σετ σε περίπτωση ισοβαθμίας στα set με 1-1 θα είναι supertie break στους 10 πόντους με διαφορά 2 πόντων.


Όλοι οι παίκτες θα πρέπει να αγωνιστούν με όλους τους αντιπάλους του ίδιου ομίλου τους. Για κάθε ματς που δεν θα διεξαχθεί λόγω υπαιτιότητας παίκτη, ο συγκεκριμένος παίκτης θα θεωρηθεί ότι έχασε το ματς με σκορ 6-0, 6-0 (walk over)


Για κάθε νίκη ο παίκτης θα λαμβάνει 15 βαθμούς στην κατάταξη του ενώ για κάθε ήττα θα λαμβάνει ένα βαθμό για κάθε game που κέρδισε. Έτσι αν κάποιος παίκτης χάσει με σκορ 7-6, 6-3 θα λάβει 9 βαθμούς στην κατάταξή του


Σε περίπτωση ισοβαθμίας δυο παικτών θα ληφθεί υπόψιν για την κατάταξη τους το μεταξύ τους αποτέλεσμα με το νικητή να λαμβάνει την καλύτερη θέση


Ο προγραμματισμός των αγώνων θα γίνεται ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία των διοργανωτών με τους παίκτες. Δύναται και οι παίκτες να κανονίσουν τον μεταξύ τους αγώνα ενημερώνοντας τους διοργανωτές έγκαιρα ώστε να βρεθεί διαθεσιμότητα γηπέδου
Γυναίκες που το επιθυμούν μπορούν να λάβουν μέρος σε ανδρική κατηγορία. Το αντίστροφο δεν επιτρέπεται


Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν την κατηγορία δυναμικότητας στην οποία θέλουν να ενταχθούν. Ωστόσο η οριστική συμμετοχή τους σε κάποια κατηγορία θα κριθεί από τους διοργανωτές λαμβάνοντας υπόψιν την κατάταξη του παίκτη σε ερασιτεχνικά τουρνουά "κnock out". Αν κάποιος παίκτης δεν συμφωνήσει με την κατηγορία που οριστικά τοποθετήθηκε από τους διοργανωτές έχει το δικαίωμα απόσυρσης της συμμετοχής του.


Τα γήπεδα του Σ.Α. Ελασσόνας θα δίνονται προς χρήση για αγώνες του τουρνουά όλες τις ημέρες της εβδομάδας αλλά κυρίως σαββατοκύριακα. Οι αγώνες θα διεξάγονται πρωινές και απογευματινές ώρες.

Σε περίπτωση αποχώρησης κάποιου παίκτη από το τουρνουά που δεν έχει συμπληρώσει τα 1/2 των αγώνων του και για τον οποίο δεν έχει βρεθεί alternate, τότε όλοι οι προηγούμενοι αγώνες του ακυρώνονται και θεωρούνται χαμένοι με σκορ 6-0, 6-0 για όλους τους αντιπάλους της κατηγορίας του, ακόμα και αν κάποιους τους έχει κερδίσει. Αν έχει ξεπεράσει το 50% των αγώνων του τότε για όλα τα υπολειπόμενα ματς, οι αντίπαλοι κερδίζουν το παιχνίδι με 6-0, 6-0


Οι αγώνες θα διεξάγονται άνευ διαιτησίας. Ο Διευθυντής ή ο Επιδιαιτητής αγώνων, μπορούν να αποφασίσουν άνευ κλήσεως από τους παίκτες, να τοποθετήσουν διαιτησία κατά την κρίση τους. Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction.


Επιδιαιτητής αγώνων: Καλαμπούκα Παγώνα


Βοηθός Επιδιαιτητή: Βαλιώτης Δημήτριος


Διευθυντής αγώνων: Σανίδας Αστέριος


Τηλέφωνα επικοινωνίας:


6983102392


6976161090


                      Ευθύνη συμμετεχόντων / Όροι συμμετοχής

Η δήλωση συμμετοχής του κάθε συμμετέχοντα αποτελεί και Υπεύθυνη Δήλωση ότι είναι απόλυτα υγιής και αγωνίζεται με δική του αποκλειστικά ευθύνη, παραιτούμενος κάθε απαίτησης από τον Αθλητικό Σύλλογο «Σύλλογος Αντισφαίρισης Ελασσόνας» σε περίπτωση τραυματισμού του.
Κάθε συμμετέχον οφείλει να τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως αυτά εφαρμόζονται βάση οδηγιών για την προστασία από τον COVID-19 και τηρούνται από τον Σ.Α. Ελασσόνας.ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.