Στην κοινότητα Ευαγγελισμού μέλη της διοίκησης του Δήμου Ελασσόνας

 Την κοινότητα Ευαγγελισμού επισκέφτηκε πρόσφατα κλιμάκιο του Δήμου Ελασσόνας με επικεφαλής τον εντεταλμένο σύμβουλο οικονομικών κ. Γιώργο Κυριλλίδη, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν τη συνεργασία του Δήμου με τις κοινότητες για μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις στους οικισμούς και τα δίκτυα, όπως εργασίες και συντηρήσεις με την πάγια προκαταβολή των προέδρων, αλλά και τα μεγάλα έργα του Δήμου που περιλαμβάνουν συντηρήσεις εσωτερικής οδοποιίας και αποκαταστάσεις αγροτικών δρόμων. Πιο συγκεκριμένα το έργο της συντήρησης δημοτικών δρόμων προϋπολογισμού 938.000,00 ευρώ έχει ήδη δημοπρατηθεί και αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση εντός των επόμενων ημερών, ενώ το έργο της αποκατάστασης του δικτύου αγροτικής οδοποιίας προϋπολογισμού 1.000.000,00 ευρώ θα δημοπρατηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τους δημοτικούς συμβούλους υποδέχτηκε στον Ευαγγελισμό ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Σπύρος Λιούρας, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις τοπικές ανάγκες και τους ευχαρίστησε για την μέχρι σήμερα ανταπόκριση του Δήμου στα αιτήματα του τοπικού συμβουλίου. Ο κ. Κυριλλίδης με τους κ.κ. Γιάννη Νάνο και Γιώργο Κατσιούρα επισκέφτηκαν το κοινοτικό κατάστημα, όπου συζήτησαν με τα μέλη του τοπικού συμβουλίου κ.κ. Κατερίνα Κορομηλά, Γκουλοβάγκας Σπύρος και Τόλιος Χρήστος. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Κυριλλίδης δεσμεύτηκε να μελετήσει ένα προς ένα τα θέματα της κοινότητας.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο κ. Κυριλλίδης δήλωσε: «Παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας μας, δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κοινότητες και τις ανάγκες των συμπολιτών μας στα χωριά. Έχουμε ήδη δρομολογήσει σημαντικές παρεμβάσεις σε όλες τις κοινότητες και ειδικά στις μεγάλες κοινότητες όπως ο Ευαγγελισμός. Μέσα στους επόμενους μήνες θα ολοκληρωθούν οι αποκαταστάσεις και συντηρήσεις και οι τεχνικές μελέτες για έργα που θα λύσουν χρόνια προβλήματα».

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του Δήμου συναντήθηκε με κατοίκους του Ευαγγελισμού σε καταστήματα του κέντρου, όπου παρουσία του προέδρου συζήτησαν για τις ανάγκες των αγροτών και των δεκάδων επαγγελματιών του χωριού.Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.