Στον οικισμό σεισμοπλήκτων στο Μεσοχώρι η αντιδήμαρχος Φρ. Καρκαβανίδου

 Την κοινότητα Μεσοχωρίου επισκέφτηκε προχθές η αντιδήμαρχος κοινωνικής πρόνοιας και εξυπηρέτησης του πολίτη του Δήμου Ελασσόνας κ. Ευφροσύνη Καρκαβανίδου - Σκρέτα, προκειμένου να συζητήσει θέματα που αφορούν την κοινωνική προστασία ευάλωτων ομάδων και ειδικά τους διαμένοντες στον οικισμό σεισμοπλήκτων της κοινότητας. 

Στο Μεσοχώρι την υποδέχτηκε ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Γιάννης Ζαρλαδάνης, ο οποίος την ενημέρωσε για τις ανάγκες των σεισμόπληκτων στον οικισμό και την ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των συμπολιτών του. Η κ. Καρκαβανίδου επισκέφτηκε διαμένοντες στους οικίσκους και συζήτησε μαζί τους, σημειώνοντας ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου θα συνεχίσει να παρέχει συνδρομή στους ευάλωτους συμπολίτες μας, για όσο χρόνο υπάρχει ανάγκη. Με την ευκαιρία της επίσκεψης η αντιδήμαρχος συνάντησε τον κάτοικο που διέμενε στον οικίσκο που είχε πάρει φωτιά από υπερφόρτωση του ηλεκτρολογικού πίνακα. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας φρόντισαν να εξοπλίσουν τον νέο οικίσκο με ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση) και είδη επίπλωσης.

Η κ. Καρκαβανίδου δήλωσε αμέσως μετά την επίσκεψη: «Ο Δήμος Ελασσόνας στηρίζει από την πρώτη μέρα τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας με όλες του τις δυνάμεις. Η αντιδημαρχία κοινωνικής πρόνοιας εργάστηκε για μήνες νυχθημερόν, για να προσφέρει σε όλους τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Βρεθήκαμε δίπλα σε κάθε κάτοικο που είχε ανάγκη και ήμασταν στη διάθεσή του ανά πάσα στιγμή. Η κατάσταση είναι σίγουρα δύσκολη, ωστόσο οι συμπολίτες μας έχουν τον Δήμο δίπλα τους και νιώθουν ασφάλεια».

Στη συνέχεια η αντιδήμαρχος συναντήθηκε με κατοίκους του Μεσοχωρίου στο κέντρο του χωριού, όπου παρουσία του προέδρου και του αντιδημάρχου νοτίου τομέα κ. Γιάννη Δραγατσίκη συζήτησαν για τις ανάγκες των επαγγελματιών και των νοικοκυριών του χωριού.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.