Σε ημερίδα ενημέρωσης για τα άτομα με αυτισμό ο αντιδήμαρχος Γ. Καριπίδης

 Στη διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με αυτισμό ν. Λάρισας με θέμα τα νομικά δικαιώματα των ατόμων με αυτισμό και τη διευκόλυνση κάθε ενδιαφερόμενου συμμετείχαν από τον Δήμο Ελασσόνας ο αντιδήμαρχος υγείας κ. Γιάννης Καριπίδης και η υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ελασσόνας  κ. Κυράτσω Γκέκα.

Η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα άτομα με αυτισμό εντάσσεται στο έργο «ΔικαίωμΑ» και υλοποιείται από το Σύλλογο  Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με αυτισμό ν. Λάρισας. Η δράση απευθύνεται στα άτομα με αυτισμό, τις οικογένειές τους, σε δημόσιους λειτουργούς και επαγγελματίες.

Ο κ. Καριπίδης μετά τη συνάντηση δήλωσε: «Το ΚΕΠ Υγείας και η Αντιδημαρχία Υγείας ενημερώνονται για όλα τα θέματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, προκειμένου να παρέχουν πλήρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους δημότες μας. Οι οικογένειες των ατόμων με αυτισμό μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας για περισσότερες πληροφορίες».

Για ραντεβού με το ΚΕΠ Υγείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 24930-24444, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.